Mare atentie: Te vei indragosti iremediabil de acest BMW M3. Ofera un motor V10 de 5.8 litri!

Mare atentie: Te vei indragosti iremediabil de acest BMW M3. Ofera un motor V10 de 5.8 litri!
  • Alpha-N Performance propune un tratament special pentru vechiul BMW M3 Coupe
  • Masina bavareza s-a ales cu un V10 de 5.8 litri, plus alte bunatati sinonime cu 640 CP
  • Alte imbunatatiri includ detalii aerodinamice din carbon sau accente interioare de piele
Distribuie pe Facebook

In timp ce specialistii companiilor rivale de tuning si-au indreptat intreaga atentie catre proaspat lansatul M4 Coupe, germanii de la Alpha-N Performance au preferat sa caute noi solutii pentru imbunatatirea vechiului M3 E92.

Turbine de dimensiuni generoase, compresoare mecanice de inalta performanta sau simple ajustari aduse unitatii de control ori sistemelor de admisie a aerului, respectiv evacuare a gazelor.

Exista numeroase solutii pentru imbunatatirea performantelor caracteristice vechiului BMW M3 Coupe, singura limita constand in bugetul clientului aflat in cautarea unui plus de putere.

In cazul in care banii nu reprezinta o problema, ei bine... poti opta in orice moment inclusiv pentru inlocuirea celebrului V8 de patru litri cu un motor V10 de BMW M5 E60. Tentant, nu-i asa?

BMW M3 E92 cu motor V10 sub capotaBMW M3 E92 cu motor V10 sub capota

Ce-ai zice insa daca ti-am spune ca modificarile aduse acestui BMW M3 Coupe continua cu o crestere a capacitatii cilindrice de la 5.0 la 5.8 litri? Dar daca ai afla ca puterea maxima a urcat pana la 640 CP?

Probabil te-ai bucura sa afli ca exemplarul celor de la Alpha-N Performance a primit si un sistem de franare marca Brembo, compus din discuri ventilate cu dimensiuni de pana la 380 milimetri.

De asemenea, suspensia este acum complet ajustabila, in timp ce jantele din aliaj pe 19 inch au primit anvelope Dunlop Sport Maxx GT cu o latime de 305 milimetri pe puntea spate.

BMW M3 E92 cu motor V10 sub capota

Schimbarile pe care le observi la nivelul caroseriei au la baza fibra de carbon, astfel ca plusul de putere anterior mentionat vine la pachet alaturi de un minus de greutate.

Teoretic. Nu de alta, dar peste fiecare suprafata din plastic a interiorului a fost "turnata" piele de calitate superioara, majoritatea cusaturilor de pe scaune sau usi avand forma unor carouri.

Oferta celor de la Alpha-N Performance pentru posesorii vechiului BMW M3 Coupe se incheie in cele din urma cu volanul sport in trei spite si scaunele Recaro cu suport lateral marit.

BMW M3 E92 cu motor V10 sub capotaBMW M3 E92 cu motor V10 sub capota

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M3 E92 cu motor V10 sub capota
mai multe