Markuzzi ME 35 GT - Widebody pentru C Class

Markuzzi ME 35 GT - Widebody pentru C Class
Agresivitate si sportivitate. Exact la asta te astepti atunci cand citesti ca un tuner a instalat un wide-body kit pe un divers model. Iar sedanul din cazul de fata nu face exceptie...
Distribuie pe Facebook


Pentru inceput, sa facem cunostiinta cu profesorul Markuzzi si elevul Mercedes C350. Dupa o serie de "meditatii", s-a ajuns la ME 35 GT. Cel mai mult, s-a studiat la capitolul design. "Invatacelul" s-a ales cu un nou wide-body kit ce contine o multime de elemente, cum ar fi un nou spoiler fata cu prize imense, o capota a la C63 AMG, praguri laterale, extensii pentru aripi si un difuzor spate urias ce aproape se intinde pana la eleronul subtil de pe portbagaj. Jantele masoara 19 inci si vin incaltate cu pneuri 215/35 R19 pe fata si 305/25 R19 pe spate. Deci, la o privire mai atenta, nu gresim daca spunem ca setul spate este si el "wide". Pentru un contact cat mai apropiat cu asfaltul, Markuzzi a instalat o suspensie H&R.

Si cum "wide" este tema principala a acestui ME 35 GT, aceasta s-a aplicat si sub capota, V6-le de 3.5 litri dezvoltand acum 332 cai putere si 400 Nm. In final, o diploma wide pentru Markuzzi ME 35 GT.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Markuzzi ME 35 GT - Widebody pentru C Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2009