Maserati GranCabrio by Novitec - Aroma verii servita intr-un cabrio apetisant

Pana la aparitia verii mai avem cateva luni bune de asteptat, insa germanii de la Novitec Tridente par sa ne ispiteasca cu un mic preview. Nu de alta, dar un sexy-si-apetisant Maserati GranCabrio va reprezenta intotdeauna un vestitor potrivit al anotimpului perfect.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in urma cu aproximativ doi ani, Maserati GranCabrio reprezinta echilibrul perfect intre eleganta cu care se poate lauda atragatorul coupe Granturismo si senzatiile incitante pe care le ofera condusul in aer liber. Insa atunci cand tunerul Novitec Tridente intra in scena, o portie serioasa de putere este invitata sa se alature unei retete deja-picante. Drept urmare, noul Maserati GranCabrio by Novitec poate fi considerat partenerul perfect alaturi de care sa iti petreci aceasta vara.

Maserati GranCabrio by Novitec - Aroma verii intr-un cabrio apetisant

Sub capota, magnificul model italian ascunde un motor in opt cilindri, de 4.7 litri, care livreaza cu pasiune nu mai putin de 440 cai putere - asta in versiunea standard. Dupa tratamentul companiei germane, minunatul V8 se bucura de prezenta unui sistem de supraalimentare, valorile maxime urcand astfel pana la pragul a 590 cai putere si 572 Nm - indeajuns pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.5 secunde si o viteza maxima ce depaseste nu cu mult bariera celor 300 km/h.

Maserati GranCabrio by Novitec - Aroma verii intr-un cabrio apetisant

Dar asta nu e tot. Inainte de a porni intr-o exotica expeditie pe Coasta de Azur, impresionantul Maserati GranCabrio este inzestrat si cu un subtil kit aerodinamic - compus din prelungiri pentru spoilere si praguri, plus eleron pentru portbagaj, realizat din fibra de carbon. Nota finala este data de jantele cu design in cinci spite duble - ce masoara 21 inci pe fata, respectiv 22 inci pe spate, acompaniate de suspensie coilover KW si sistem de evacuare sport, ce beneficiaza de patru tobe de esapament.

Maserati GranCabrio by Novitec - Aroma verii intr-un cabrio apetisant

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Maserati GranCabrio by Novitec Tridente
mai multe