Maserati GranCabrio MC finisat in auriu cromat: Extravaganta sau prost gust?

Intre extravaganta si prost gust este o diferenta atat de mica incat nici macar cele mai bune intentii nu vor ramane nepedepsite.
Distribuie pe Facebook

Un automobil de talia supercarului Maserati GranCabrio MC nu are nevoie de nici un fel de tuning. Nu are nevoie de modificari inutile la nivelul perfectei sale caroserii, nu are nevoie nici macar de noi jante sau cine stie ce zorzoane interioare complet nefolositoare. Nu are nevoie nici chiar de vreun upgrade la nivelul motorului V8 de 4.7 litri si 460 cai putere, cu toate ca este unul dintre cele mai lente modele din clasa din care face parte.

Maserati GranCabrio MC in auriu cromatMaserati GranCabrio MC in auriu cromat

Maserati GranCabrio MC in auriu cromat

Un automobil de talia supercarului Maserati GranCabrio MC a fost creat inca din fabrica pentru a impresiona prin finete si bun gust, asa ca orice incercare de imbunatatire a ceea ce au creat, in cazul de fata, urmasii lui Leornardo da Vinci ar putea reprezenta o adevarata risipa de resurse materiale si financiare. Sau chiar mai rau de atat - o blasfemie uriasa.

Asadar, chiar daca te afli in Miami, unde vezi supercaruri incaltate cu jante de dimensiuni ridicole la mai toate colturile de strada, nu da curs tentatiei si repeta dupa mine: Un automobil de talia supercarului Maserati GranCabrio MC nu are nevoie de nici un fel de tuning. Mai ales de o folie cromata. Nu de alta, dar risti sa cazi in ridicol. Exact ca tipul cu Veyron-ul auriu si jante custom.

Maserati GranCabrio MC in auriu cromatMaserati GranCabrio MC in auriu cromat

Maserati GranCabrio MC in auriu cromat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Maserati GranCabrio MC in auriu cromat
mai multe