Maserati-ul Levante a primit un plus de agresivitate de la Novitec

  • Novitec a modificat Maserati-ul Levante
  • Cele mai importante noutati se regasesc sub capota
  • Nici exteriorul nu a fost neglijat
Distribuie pe Facebook

Primul SUV din istoria italienilor de la Maserati a intrat pe mana nemtilor de la Novitec. Exteriorul a primit niste imbunatatiri discrete, iar cele mai notabile modificari se regasesc sub capota.

SUV-ul Levante a insemnat un model cu totul nou pentru italienii de la Maserati si un segment in care acestia nu s-au mai aflat niciodata. ADN-ul sportiv i-a fost injectat si acestui model, in ciuda garzii mai mari la sol, insa in viziunea celor de la Novitec nu este de ajuns. Acestia tocmai au lansat un pachet de tuning dezvoltat special pentru primul SUV din istoria italienilor, care sa-l faca si mai atragator, dar si mai agresiv decat era inainte.

Maserati Levante by Novitec

Astfel, barele de protectie au fost nitel revizuite, in spate si-a facut aparitia un difuzor de aer, suspensia pneumatica a fost recalibrata astfel ca Levante este cu 25 de milimetri mai coborat decat versiunea normala, iar elementele aerodinamice din fibra de carbon ii pun si mai mult in evidenta caracterul sportiv. Pachetul exterior este completat de un set de jante de 22 inch, care pot fi configurate in 3 finisaje diferite (argintiu, negru mat si titanium).

Maserati Levante by NovitecMaserati Levante by Novitec

Cele mai importante noutati se regasesc sub capota, acolo unde propulsorul V6 de 3.0 litri, biturbo, care echipeaza versiunea Levante S, dezvolta acum 487 de cai putere si 660 Nm cuplu. Aceasta crestere de putere a fost obtinuta cu ajutorul unei resoftari a calculatorului central, iar masina accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 4.8 secunde. Viteza maxima a fost la randul sau imbunatatita, de la 264 la 272 de km/h.

Maserati Levante by Novitec

Aceleasi modificari pot fi adaptate si pentru cele doua motorizari diesel de 3.0 litri V6, care au ajuns sa dezvolte 318, respectiv 296 de cai putere (de la 247 si 271 de cai). Pentru un sunet corespunzator, nemtii de la Novitec pluseaza cu un sistem de evacure activ.

Maserati Levante by Novitec

Maserati Levante by Novitec

Maserati Levante by Novitec

Maserati Levante by Novitec

Maserati Levante by Novitec

Maserati Levante by Novitec

Maserati Levante by Novitec

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Maserati Levante by Novitec
mai multe