Masina asta iti va face pielea de gaina. Dominic Toretto ar da orice ca sa o poata conduce

Masina asta iti va face pielea de gaina. Dominic Toretto ar da orice ca sa o poata conduce
  • Masina asta iti va face pielea de gaina
  • Dominic Toretto ar da orice ca sa o poata conduce
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de motorizare HEMI cu capacitatea cilindrica de sapte litri. Plus 1.000 CP.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta speciala de gri, pe nume Destroyer Gray, insa nici jantele din aliaj cu pana la zece spite in dotare nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Botezata Dumbo, dupa unitatea prezenta in compartimentul motor, aceeasi creatie asamblata pe baza unui Dodge Charger din 1968 a mai pregatit, la exterior, si unele insertii contrastante de bleu. Cu lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv faruri si stopuri cu tehnologie LED - dupa cate se pare.

Dodge Charger de vanzare

Dodge Charger de vanzare

De cealalta parte a portierelor - in interior, seria vestilor bune debuteaza cu volanul echipat cu trei spite si consola centrala custom, multiple priviri urmand sa atraga si tapiteria de culoare gri. Sau, din nou, accentele contrastante de bleu.

Reteta specifica respectivului muscle car culmineaza, oarecum inutil de adaugat, cu agregatul prezent la datorie, benzinarul din seria Hellephant 426 oferind undeva in jurul a 1.000 de cai putere. Multumita configuratiei cu opt cilindri in V, o capacitate de 7.0 litri si - aparent, un compresor mecanic.

Prin urmare, de pe lista cu modificari nu lipsesc nici suspensia de la Magnum Force - cu coilovere Viking, ori franele marca Wilwood. O cutie manuala in sase trepte si o noua punte spate incheie meniul caracteristic modelului din cazul de fata.

Dodge Charger de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Dodge Charger de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2022