Masina ca a lui nu mai are nimenea. Toti au ramas muti de uimire s-o vada pe strazi

Masina ca a lui nu mai are nimenea. Toti au ramas muti de uimire s-o vada pe strazi
  • Un american si-a invelit Range-ul intr-o folie care imita rugina
  • SUV-ul britanic a primit inclusiv jante din aliaj pe 24 de inch
  • Rezultatul final nu mai are nevoie de niciun fel de introducere
Distribuie pe Facebook

Un atelier de tuning de peste Ocean a primit de curand o cerere mai putin obisnuita: sa realizeze o folie care simuleaza rugina pentru caroseria unui Range Rover de ultima generatie.

Satul sa intalneasca la fiecare colt de strada cate o masina ca cea pe care o conduce, posesorul unui Range Rover de ultima generatie a optat de curand pentru un tuning... mai putin obisnuit.

Intr-o alta ordine de idei, omul nostru a contactat compania MetroWrapz si a dat comanda - atentie!, de o folie care simuleaza rugina la nivelul caroseriei in cinci portiere a SUV-ului britanic de lux.

Range Rover cu caroseria ruginita

Aceasta avea sa fie insa doar inceputul, lista cu modificari continuand in cazul de fata inclusiv cu un plafon de culoare neagra si, mult mai important de atat, cu un set de jante Forgiato... pe 24 de inch.

Daca mai era nevoie de spus, respectivul exemplar al modelului Range Rover Mk4 - automobil lansat pe piata in cursul anului 2012, atrage acum toate privirile celor din trafic, de pe trotuar si numai.

Despre Range Rover

Nava amiral a companiei Land Rover, modelul Range Rover porneste in Romania de la 82.920 euro (plus TVA) si este disponibil la vanzare alaturi de motorizari supraalimentate cu sase sau opt cilindri.

Toate unitatile pe benzina, cat si cele pe motorina - care dezvolta puteri maxime de pana la 510 CP, sunt oferite in standard alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Echiparea standard a SUV-ului britanic de lux mai cuprinde, de asemenea, si faruri cu xenon, stopuri LED, suspensie pneumatica, tapiterie din piele, dar si climatizare automata sau scaune fata incalzite.

Range Rover cu caroseria ruginita

Range Rover cu caroseria ruginita

Range Rover cu caroseria ruginita

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2017