Masina cu cele mai late anvelope de pe strada. Bate chiar si Bugatti Chiron

Masina cu cele mai late anvelope de pe strada. Bate chiar si Bugatti Chiron
  • Masina cu cele mai late anvelope de pe strada a fost scoasa la vanzare
  • Vorbim despre un Dodge Challenger SRT Hellcat tunat pentru SEMA 2017
  • Muscle car-ul american a primit pe puntea spate anvelope de 405 mm
Distribuie pe Facebook

Nota de plata se ridica la aproape 100.000 de dolari, potrivit unui anunt de vanzare publicat pe platforma eBay.

Dupa ce-a facut senzatie in cadrul editiei din 2017 a celebrului SEMA Show, masina cu probabil cele mai late anvelope de pe strada a fost scoasa la vanzare pe platforma eBay. In schimbul unei sume care se apropie de 100.000 de dolari.

Vorbim, mai precis, despre un Dodge Challenger SRT Hellcat cu motor V8 de 6.2 litri si 707 cai putere, ce a parcurs pana acum...

... undeva in jurul a 10.777 de kilometri. Asa cum precizam chiar si anterior, principalul punct de atractie il reprezinta, fara doar si poate, anvelopele din dotarea jantelor de 24 de inch, ce vin pe puntea spate cu o latime de 405 mm.

Alte "imbunatatiri" includ extensii proeminente pentru aripile laterale, plus caroserie finisata in nuanta Crystal Silver Pearl.

La interior, pasagerii acestui neobisnuit Dodge Challenger SRT Hellcat se vor bucura de nenumarate dotari de lux, printre care si scaune fata cu functie de incalzire / ventilatie. Nu lipsesc insa din meniu nici tapiteriea din piele neagra...

... climatizarea cu reglare automata a temperaturii, camera pentru marsarier, sistemul de navigatie, pornirea de la buton etc.

In ceea ce priveste performantele, o astfel de masina accelereaza de la 0 la 96 de kilometri pe ora - in versiunea standard, in putin peste 3.5 secunde. Viteza maxima se ridica, in schimb, la 199 mph sau, daca vrei, aproximativ 320 km/h, evident.

Dodge Challenger Hellcat de vanzare

Dodge Challenger Hellcat de vanzare

Dodge Challenger Hellcat de vanzare

Distribuie pe Facebook
mai multe