Masina cu doua motoare pe care ai fi putut-o cumpara pentru 19.500 dolari

Masina cu doua motoare pe care ai fi putut-o cumpara pentru 19.500 dolari
  • Un american si-a scos la vanzare pretioasa Honda Prelude
  • Exemplarul cu pricina are doua motoare si tractiune integrala
  • Suma ceruta, de 19.500 dolari, nu a fost oferita
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de performantele versiunii stock, posesorul unei Honde Prelude a pornit in cautarea unei solutii pentru inmultumirea cailor putere ascunsi sub capota. Solutie pe care, in cele din urma, a si gasit-o.

Spre deosebire insa de marea majoritate a celor aflati in situatia sa, americanul nostru nu s-a multumit cu traditionala resoftare a unitatii de control. Ba mai mult de-atat, nici solutia accesorizarii compartimentului motor cu un kit de supraalimentare nu i-a suras.

Drept urmare, in loc sa mai piarda vremea cu tot felul de solutii subtile, posesorul acestei Honde Prelude a ales calea cea grea si s-a pus pe completat reteta coupe-ului japonez cu... exact, ai citit / vazut bine!, o a doua motorizare.

Honda Prelude cu doua motoare

Honda Prelude cu doua motoare

Ce inseamna acest lucru? Doua propulsoare 2.2 VTEC, de 200 CP si 211 Nm fiecare, dar si doua transmisii automate. Toate cele patru componente au fost cumva sincronizate intre ele, astfel ca exemplarul din cazul de fata se lauda cu un total de 400 CP si tractiune integrala.

Iar vestea buna este ca exteriorul nu a suferit nici un fel de modificare radicala, exceptand prizele de aer laterale care ajuta la aerisirea motorului secunda, montat exact in fata rotilor spate - de unde si raportul de distributie a greutatii de 50:50.

Ca si performante propriu-zise avem un timp de numai 4.x secunde pentru sprintul de la 0 la 100 km/h, in timp ce problema cu parcurgerea sfertului de mila ar trebui sa-si gaseasca rezolvarea dupa 12.x secunde. Sau, cel putin, in felul asta suna anuntul de vanzare.

Anunt de vanzare care, printre altele, mai anunta si faptul ca propulsorul stock a parcurs aproximativ 225.000 de kilometri de-a lungul timpului, pe cand cel transplantat numara "doar" 201.000 kilometri la bord.

Una dintre cele mai interesante creatii auto de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, aceasta Honda Prelude poate fi a ta pentru 19.500 dolari. Sau, mai bine zis, a putut fi, licitatia incheindu-se la sfarsitul lunii trecute. Cum suna anterior mentionata nu a fost insa oferita, nu ar fi de mirare ca masina sa revina la vanzare.

Honda Prelude cu doua motoare

Honda Prelude cu doua motoare

Honda Prelude cu doua motoare

Honda Prelude cu doua motoare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Honda Prelude cu doua motoare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2015