Masina cu motor de 2.0 litri si 370 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 370 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 370 CP: compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Cu acceleratia la podea, primii 100 de kilometri pe ora ar trebui sa vina dupa doar 4.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, primii 100 de kilometri pe ora ar trebui sa vina dupa doar 4.5 secunde.

O motorizare turbo de doi litri si 310 cai, plus un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 4.8 secunde. Sunt elementele care transforma cea mai noua generatie a masinii comercializate de compania Audi sub denumirea de S3 intr-una dintre vedetele segmentului de piata destinat compactelor in cinci usi, de inalta performanta.

Drept urmare, celebrele pachete de tuning nu au intarziat sa apara, printre primele companii ce s-au incumetat sa modifice reteta anterior mentionata numarandu-se si nemtii de la ABT Sportsline.

ABT S3

Propunerea specialistilor din Kempten vizeaza, in mod special, motorizarea turbo de doi litri si 310 cai cu care am deschis acest material, capabila sa livreze ambelor punti un plus de aproximativ 60 de cai multumita imbunatatirilor primite. Pe langa cei 370 de cai ce insotesc acum noul Audi S3, meniul cu pricina mai cuprinde si 450 Nm.

Valoarea din dreptul sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ramane un mare mister, insa masina nemtilor de la ABT Sportsline ar trebui sa rezolve ecuatia cu pricina in doar 4.5 secunde.

Seria vestilor bune continua cu un nou sistem de evacuare sport, clientii celei mai recente generatii a masinii comercializate de compania Audi sub denumirea de S3 avand la dispozitie inclusiv cateva optiuni proaspete la nivel de jante. Unele pe 19", altele cu diametrul de 20 inch, fiecare disponibile, evident, intr-o gama diferita de culori.

ABT S3

ABT S3

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Decembrie 2020