Masina cu motor de 2.0 litri si 475 CP. Compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 475 CP. Compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 475 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste nota de plata, persoanele dornice de adrenalina vor avea de achitat peste 8.990 de euro.

O motorizare 2.0 TSI cu 300 de cai pe ambele punti si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 4.9 secunde. Sunt valorile care transforma noul Volkswagen T-Roc R intr-una dintre cele mai performante optiuni ale clasei subcompacte.

Exista insa loc si de mai bine, dupa cum o demonstreaza un pachet de tuning pus la punct de specialistii companiei mcchip-dkr.

VW T-Roc R - Galerie Foto

VW T-Roc R - Galerie Foto

VW T-Roc R - Galerie Foto

Disponibila in schimbul unei sume de 8.999 de euro, reteta pe nume Stage 4 aduce o noua turbina pentru motorul de 2.0 litri. Plus un intercooler de dimensiuni mai mari si alte cateva imbunatatiri sinonime cu un total de aproximativ 475 CP.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h rezultata in urma acestui tratament ramane o mare necunoscuta, din pacate si nefericire.

Conducerea companiei mcchip-dkr a preferat sa anunte, in schimb, ca proprietarii noului Volkswagen T-Roc R pot opta si pentru alte pachete de tuning. Precum un Stage 3 de 430 de cai putere, sinonim cu un minus de 7.179 de euro in cont.

Totodata, lista optiunilor oferite mai cuprinde si un Stage 2 de 3.109 euro, ce se traduce printr-un total de 375 CP.

Ultima, dar nu cea din urma propunere, Stage 1, vine cu 350 de cai putere si un cost infim, cel putin in comparatie cu preturile pe care le-am vazut: 999 de euro. La final, mentionam ca fiecare imbunatatire de aici e valabila si pentru Cupra Ateca.

Masina cu motor de 2.0 litri si 475 CP

Distribuie pe Facebook
mai multe