Masina cu motor de 2.0 litri si 490 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 490 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 490 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza acum doar 4.0 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, inca din prima parte a primaverii lui 2019, cea mai recenta generatie a stilatului break oferit de Mercedes sub numele de CLA Shooting Brake isi intampina clientii, zilele acestea, in nenumarate savori si arome. Lista optiunilor vandute de nemti culmineaza cu un model de inalta performanta disponibil sub indicativul AMG CLA 45 S Shooting Brake, impresionantul produs cu o motorizare turbo de 1.991 de centimetri cubi, plus 421 CP, pe benzina, reprezentand, inutil de adaugat, si actorul principal al urmatoarelor randuri.

Mercedes AMG CLA 45 S Shooting Brake de la VAETH

Explicatia? Spectaculosul break cu cinci portiere si alura de coupe din Affalterbach a trecut, de curand, prin mainile specialistilor celebrei companii de tuning VAETH, o simpla resoftare a unitatii de control care insoteste propulsorul de 2.0 litri anterior traducandu-se printr-un total 490 CP, suficient pentru ca problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un timp de numai 4.0 secunde, conform primelor informatii si detalii oficiale.

Lista atractiilor principale continua, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate, cu noi jante din aliaj, condimentate cu diametrul de 20 inch, acelasi Mercedes AMG CLA 45 S Shooting Brake bucurandu-se, important de precizat, si de o suspensie mai joasa cu aproximativ 20 de milimetri. Modificari importante au fost efectuate si la nivelul sistemului de franare, viitorii cumparatori fiind intampinati de discuri dotate cu un diametru de 390 de milimetri, plus etriere cu sase pistoane in echipare.

Mercedes AMG CLA 45 S Shooting Brake de la VAETH

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Mercedes AMG CLA 45 S Shooting Brake de la VAETH
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2023