Masina cu motor de 3.0 litri si 385 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 3.0 litri si 385 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 3.0 litri si 385 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.9 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape cinci ani, actuala generatie a gamei cunoscute sub numele de Audi Q5 se vinde zilele acestea in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste si o varianta de performanta SQ5 TDI, insotita de un motor V6 cu tehnologie mild-hybrid si 341 CP.

ABT SQ5 TDI

Respectiva masina reprezinta, de asemenea, si subiectul principal al urmatoarelor randuri, celebra companie de tuning ABT Sportsline pregatind cateva imbunatatiri pentru motorizarea de trei litri mentionata anterior.

Lista modificarilor debuteaza cu o noua unitate de control pentru propulsorul V6 cu tehnologie mild-hybrid, versiunea de performanta Audi SQ5 TDI venind acum cu 385 CP pe ambele punti. Suficient pentru ca varianta disponibila si in Romania, la preturi de la 70.000 de euro sa rezolve proba 0 - 100 de kilometri pe ora in circa 4.9 secunde.

Aceeasi masina a mai primit din partea celebrei companii de tuning ABT Sportsline si o suspensie mai joasa cu pana la 60 de milimetri, dar si un set de jante de 20 sau 21 de inch, in functie de preferintele clientilor.

ABT SQ5 TDI

ABT SQ5 TDI

ABT SQ5 TDI

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze ABT SQ5 TDI
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2021