Masina cu motor de 3.8 litri si 945 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 3.8 litri si 945 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 3.8 litri si 945 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe orea dureaza acum mai putin de 2.8 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece ani si disponibila, aparent, la vanzare pana in 2019, cea de-a saptea generatie a legendarei familii comercializate de Porsche sub denumirea de 911 si-a intampinat clientii, de-a lungul timpului, intr-un numar considerabil de versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de nemti la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana facandu-si loc - daca mai trebuia cumva precizat, si o varianta oferita sub numele de GT2 RS, in compania unui propulsor in sase cilindri, cu doua turbine de dimensiuni generoase si capacitatea de 3.8 litri, pe benzina.

Porsche 911 GT2 RS de la Manhart

Porsche 911 GT2 RS de la Manhart

Porsche 911 GT2 RS de la Manhart

Despre impresionanta sportiva cu 700 de cai putere si - mai mult decat atat, 750 de Newton-Metri sub capota, in compartimentul motor, care promitea sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de doar 2.8 secunde, cu acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza de circa 340 de kilometri pe ora, este vorba, inutil de adaugate, si in cazul de fata, resoftarea unitatii de control a motorizarii mentionate anterior, instalarea unor noi componente de racire a aerului / evacuarea a gazelor, respectiv modificarea sistemului de supraalimentare...

... avand, ca rezultat final, un total sinonim cu undeva in jurul a 945 CP si 1.050 Nm, livrat - in continuare, rotilor de pe puntea spate, prin intermediul unei transmisii in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj. Din pacate, performantele urmatorului proiect marca Manhart Performance nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, conducerea celebrului tuner german preferand sa anunte, in schimb, ca lista upgradeurilor cuprinde inclusiv diferite componente aerodinamice produse din carbon, precum o prelungire frontala proeminenta, un difuzor posterior masiv etc.

Porsche 911 GT2 RS de la Manhart

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Porsche 911 GT2 RS de la Manhart
mai multe