Masina cu motor de 3.9 litri si 802 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 3.9 litri si 802 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 3.9 litri si 802 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu mai dureaza acum decat 2.6 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, prima generatie a gamei cunoscute sub numele de Ferrari F8 este o bestie de masina. Disponibila atat intr-o versiune Coupe, cat si intr-o varianta Spider, aceasta gazduieste in compartimentul motor un V8 cu doua turbine - de 3.902 centimetri cubi, si undeva in jurul a 720 de cai.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea in 2.9 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la 340 de kilometri pe ora, indiferent de caroseria bifata.

Ferrari F8 de la Novitec

Ferrari F8 de la Novitec

Aceeasi prima generatie a gamei cunoscute sub numele de Ferrari F8 reprezinta - daca mai trebuia precizat, si subiectul principal al randurilor urmatoare, masina cu motor de V8 de 3.9 litri si 720 CP primind, de curand, diferite modificari si upgrade-uri din partea specialistilor Novitec. Inclusiv un nou ECU si (sistem de) evacuare din Inconel.

Multumita imbunatatirilor mentionate si anterior, fisa cu specificatii de ordin tehnic gazduieste acum o herghelie formata din 802 cai, suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 2.6 secunde.

Totodata - cu pedala de acceleratie la podea, noul Novitec F8 promite sa atinga si o viteza maxima de peste 340 de kilometri pe ora. Cu stil, daca punem la socoteala ca pachetul de tuning proaspat lansat cuprinde si diferite piese exterioare din fibra de carbo, plus jante in combinatia 21 / 22 inch si suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri.

Ferrari F8 de la Novitec

Ferrari F8 de la Novitec

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Ferrari F8 de la Novitec
mai multe