Masina cu motor de 4.4 litri si 730 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.4 litri si 730 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.4 litri si 730 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza mai putin de 3.8 secunde.

Prezentata publicului larg inca din toamna anului 2019, cea mai recenta generatie a masinii comercializate de BMW sub numele de X5 M este disponibila, pentru prima oara, si intr-o versiune Competition. Acompaniata de un motor cu o configuratie ce cuprinde inclusiv opt cilindri, plus doua turbine, respectiva optiune isi va intampina clientii alaturi de 625 CP - livrati ambelor punti, daca mai trebuia cumva mentionat, evident.

Despre varianta capabila sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 3.8 secunde este vorba, totodata, si in cazul de fata, aceasta primind de curand, pe parcursul zilelor trecute, tratamentul MHX5 700 de la Manhart Performance.

Manhart MHX5 700

Manhart MHX5 700

Manhart MHX5 700

Seria vestilor bune debuteaza cu noua unitate de control de la nivelul motorului de 4.4 litri si continua cu evacuarea din otel inoxidabil - cu valve controlabile, plus tips-uri din fibra de carbon, dar fara convertoare catalitice, cele doua imbunatatiri fiind sinonime cu cresterea puterii totale pana la 730 CP. Un salt similar caracterizeaza si cuplul maxim, ce a urcat de la 750 la 900 Nm, conform primelor informatii si detalii oficiale.

Aceeasi reteta MHX5 700 prescrisa de specialistii Manhart Performance actualului BMW X5 M Competition cuprinde inclusiv un set de arcuri H&R - ce reduce garda la sol cu undeva in jurul a 30 de milimetri, persoanele dornice sa detina intotdeauna controlul avand la dispozitie si noi frane.

Impresionanta masina cu motor V8 twin-turbo de 4.4 litri a mai primit, intr-un final, si o serie de piese exterioare realizate din fibra de carbon - vezi capota ventilata, de exemplu, dar si prelunigirile proeminente destinate spoilerului fata, plus pragurilor laterale, difuzorul posterior de aer sau eleronul din doua bucati montat sub luneta, jante concave pe 22 de inch. Si alte cateva accesorii din fibra de carbon, insa pentru interior.

Manhart MHX5 700

Manhart MHX5 700

Manhart MHX5 700

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Manhart MHX5 700
mai multe