Masina cu motor de 4.4 litri si 815 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.4 litri si 815 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.4 litri si 815 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mai putin de 3.0 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ trei ani si trecuta deja printr-un facelift, actuala generatie a super-berlinei comercializate sub numele de BMW M5 stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Pusa in miscare de un V8 cu doua turbine si pana la 635 de cai pe ambele punti, aceasta are nevoie de doar 3.0, 3.3 sau 3.4 secunde pentru a rezolva proba 0 - 100 km/h, in functie de varianta pentru care s-a optat.

Manhart M5

Manhart M5

Dupa cum spune insa si vechea vorba mereu e loc de mai bine, specialistii celebrei companii de tuning cunoscute sub denumirea de Manhart Performance s-au grabit sa modifice sistemul de supraalimentare specific motorului de 4.4 litri, sa instaleze o admisie de carbon, un nou intercooler si o evacuare mai putin restrictiva, meniul MH5 800 incheindu-se cu nelipsita optimizare a unitatii de control.

In urma tratamentului suferit, actuala generatie a super-berlinei comercializate sub numele de BMW M5 vine cu 815 CP la pachet, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv un cuplu maxim 1.050 Nm. Din pacate, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu reprezinta decat un mare mister, dar nu este exclusiv ca acest exemplar sa sprinteze mai repede decat noua versiune de top M5 CS.

Lista modificarilor oferite de specialistii celebrei companii de tuning cunoscute sub denumirea de Manhart Performance continua cu nou pachet aerodinamic din fibra de carbon, o folie cu finisare mata pentru caroserie, jante din aliaj cu design in sase spite duble si diametrul de 21 de inch, diferite accente de carbon pentru volanul cu padele pentru schimbarea vitezelor si un plafon instelat, a la Rolls-Royce.

Manhart M5

Manhart M5

Manhart M5

Manhart M5

Manhart M5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Manhart M5
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 August 2021