Masina cu motor de 5.2 litri si 900 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 5.2 litri si 900 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 5.2 litri si 900 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze undeva in jurul a 3.0 secunde.

Ultima parte a anului 2021 marcheaza debutul uneia dintre cele mai impresionante creatii ale - de ce nu, noii decade. Cunoscuta sub denumirea de Shelby GT500KR, respectiva masina se remarca numaidecat prin capota ventilata a motorului cu opt cilindri in V si compresor mecanic, insa nici prelungirea proemienta caracteristica spoilerului fata - realizata din fibra de carbon, asemeni difuzorului masiv de aer de la nivelul spoilerului spate, nu va trece complet neobservata; ba dimpotriva, putem spune.

Shelby GT500KR

Shelby GT500KR

Reteta specifica departamentului exterior cuprinde inclusiv un set de jante forjate pe 20 de inch, o gama intreaga de dungi contrastante - de diferite culori, si, special pentru amatorii de proiecte extreme de tuning, un kit wide body, in timp ce meniul de la interior culmineaza cu optiunea indepartarii banchetei.

Sub capota - daca mai trebuia cumva spus, noua generatie Shelby GT500KR vine cu un motor supraalimentat de 5.2 litri, in opt cilindri, si 900 CP. La momentul de fata, valoarea caracteristica sprintului de la 0 la 96 de kilometri pe ora nu ramane decat un mister si, totodata, o necunoscuta insa, cu pedala de acceleratie la podea, nu ar fi surprinzator ca respectiva problema sa isi gaseasca rezolvarea in aproximativ 3.0 secunde, precum masinile oferite de Porsche, Ferrari, McLaren si/sau Lamborghini, evident.

Productia impresionantei creatii nu va depasi - in total, 180 de exemplare, conform primelor informatii si detalii oficiale, nota de plata ridicandu-se la suma de 127.895 de dolari, inainte de a pune la socoteala si costul eventualelor echipamente si/sau dotari optionale bifate, de ce nu, de fiecare cumparator in parte.

Shelby GT500KR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Shelby GT500KR
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2021