Masina cu motor de 5.5 litri si 742 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 5.5 litri si 742 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 5.5 litri si 742 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze, mai nou, doar 3.5 secunde. Sau, de ce nu, chiar mai putin decat atat.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece ani si produsa pana in 2018, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii oferite de compania Mercedes sub denumirea de CLS a fost disponibila - spre comercializare, in diferite versiuni si configuratii. Printre numeroasele optiuni puse la dispozitia clientilor si-a facut loc si o varianta pe nume 63 AMG 4Matic S-Model Shooting Brake, acompaniata de un V8 biturbo.

Capabila sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 3.7 secunde - mulumita motorului de 5.5 litri si 585 de cai putere, cu totii livrati rotilor de pe ambele punti, impresionanta creatie a inginerilor diviziei cu sediul in Affalterbach a primit de curand, zilele acestea, cateva imbunatatiri tehnice si, evident, estetice.

Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake de la Pogea Racing

Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake de la Pogea Racing

Lista atractiilor principale debuteaza cu caroseria finisata intr-o nuanta mata de gri si insotita de multiple elemente de culoare neagra. Dupa cum este - de exemplu, si cazul jantelor forjate cu diametrul de 20 de inch si anvelope Michelin Pilot Sport 4S in dimensiunile 255/30, respectiv 285/25, conform primelor detalii si, de asemenea, informatii oficiale impartite de compania producatoare cu reprezentantii publicului larg.

Creatia specialistilor Pogea Racing, aceeasi masina botezata Mercedes CLS 63 AMG 4Matic S-Model Shooting Brake se mai poate lauda si cu unele componente - atat de la exterior, cat si de la interior, realizate din fibra de carbon, cu un set de arcuri ajustabile pe inaltime de la KW, o instalatie audio custom si sistem de infotainment bazat pe Android, aparent.

Sub capota, motorul V8 biturbo de 5.5 litri mentionat si anterior a primit o serie de imbunatatiri si upgrade-uri sinonime cu 742 CP, seria vestilor bune continuand cu valoarea de 1.114 Newton-Metri trecuta in dreptul cuplului maxim. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa devina realitate acum - mai nou, intr-un timp de aproximativ 3.5 secunde, de ce nu.

Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake de la Pogea Racing

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake de la Pogea Racing
mai multe