Masina din Fast & Furious pe care o poate cumpara oricine. Cum arata si cat costa

Masina din Fast & Furious pe care o poate cumpara oricine. Cum arata si cat costa
  • VW-ul Jetta condus de Chad Lindberg in prima parte a seriei Fast & Furious va fi scos la vanzare
  • Automobilul cu pricina propune un motor de doi litri si o transmisie automata in patru rapoarte
  • Licitatia a fost programata pentru perioada 23 - 31 ianuarie 2016, in orasul Scottsdale din statul Arizona
Distribuie pe Facebook

Volkswagen-ul Jetta condus de Chad Lindberg in prima parte a seriei Fast & Furious va fi scos la vanzare peste aproximativ doua saptamani, in cadrul unui eveniment special organizat de casa de licitatii Barrett-Jackson.

Fan Fast & Furious? Urmatoarea stire iti va umple inima de bucuria: casa de licitatii Barrett-Jackson este pe cale sa scoata la vanzare unul dintre numeroasele autoturisme folosite la filmari.

Vorbim, mai exact, despre Volkswagen-ul Jetta condus de Chad Lindberg in prima parte a seriei si care, in prezent, ii apartine actorului Frankie Muniz.

Masina cu pricina gazduieste in compartimentul motor o unitate de doi litri si apeleaza la serviciile unei transmisii automate cu patru rapoarte pentru a livra puterea rotilor.

VW Jetta din Fast and the Furious

In timp ce lista imbunatatirilor de ordin tehnic ramane un mare mister, modificarile exterioare nu mai au nevoie de nici un fel de introducere sau prezentare.

Spoilerele fata / spate agresiv stilizate, pragurile laterale proeminente, eleronul sport si jantele de dimensiuni generoase nu sunt insa singurele noutati in cazul de fata.

Acelasi Volkswagen Jetta condus de Chad Lindberg in prima parte a seriei Fast & Furious se lauda inclusiv cu un sistem audio custom, plus consola PS2.

Despre pretul de vanzare al masinii cu pricina nu avem - cel putin pentru moment, nici un fel de informatie oficiala. Avem, in schimb, cateva fotografii ce surprind in detaliu tuningul operat.

Si, bineinteles, informatiile exacte ale evenimentului anterior mentionat: intre 23 si 31 ianuarie 2016, in orasul Scottsdale din statul american Arizona.

VW Jetta din Fast and the Furious

VW Jetta din Fast and the Furious

VW Jetta din Fast and the Furious

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze VW Jetta din Fast and the Furious
mai multe