Masina japoneza, motorul american. Reteta care ii va infuria pe fanii Nismo

Masina japoneza, motorul american. Reteta care ii va infuria pe fanii Nismo
  • Cel mai nebun Nissan 370Z de la SEMA a avut un motor V8 de NASCAR sub capota
  • Exemplarul cu pricina propunea inclusiv numeroase modificari la nivel de exterior
  • Tratamentul la care a fost supus masina japoneza se incheia cu diverse accesorii interioare
Distribuie pe Facebook

Multe si controversate au mai fost proiectele de tuning expuse in cadrul editiei din acest an a evenimentului SEMA Show, insa nu multi se asteptau sa intalneasca aici si un... Nissan 370Z Nismo cu motor V8 de NASCAR.

De vazut, suntem absolut siguri ca le-ai vazut deja. Acum nu stim daca ai apucat sa descoperi insa printre frumusetile, urateniile, respectiv ciudateniile celui mai mare salon de tuning al planetei si acest Nissan 370Z Nismo... modificat cap-coada.

Nu de alta, dar a fost una dintre principalele atractii ale evenimentului SEMA Show 2016, masina japoneza impresionand in special prin motorizarea din dotare - un V8 apartinand seriei Nascar, cu peste 600 de cai putere sub capota.

Fireste, numeroase priviri au reusit sa intoarca si detaliile proeminente proaspat aparute la nivelul caroseriei, combinate cu jante din aliaj in sase spite duble. Plus suspensii mai joase si discuri de franare de dimensiuni mai mult decat generoase, bineinteles.

Bucurosi sa admire acest Nissan 370Z Nismo modificat cap-coada au fost, de asemenea, si adeptii imbunatatirilor interioare, masina japoneza propunand din acest punct de vedere mai multe accesorii specifice competitiilor de drift.

Sursa Video: Car Throttle

Distribuie pe Facebook
mai multe