McChip-Dkr modifica noul Mercedes A45 AMG. Sa fie cu 400, 420 sau 450 cai putere?

McChip-Dkr modifica noul Mercedes A45 AMG. Sa fie cu 400, 420 sau 450 cai putere?
  • McChip-Dkr modifica noul Mercedes A45 AMG
  • Tunerul german propune pana la 450 cai putere
  • Clientii mai pot opta si pentru noi jante sau suspensie
Distribuie pe Facebook

A fost lansat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara acestui an si a impresionat publicul devorator de hot-hatch-uri in special prin faptul ca ofera un total de 360 cai putere dintr-un propulsor de numai doi litri.

Totusi, nu trebuie uitat nici ca noul Mercedes A45 AMG se mai poate lauda si cu un sistem de tractiune integrala, plus o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in doar aproximativ 4.6 secunde. Sa mai aducem oare in discutie si usurinta cu care poate fi imbunatatit automobilul german de inalta performanta multumita motorizari supraalimentate din dotare?

Mercedes A45 AMG by McChip-Dkr

Asadar, in cazul in care ai pus deja mana pe un exemplar al noului Mercedes A45 AMG si te afli in cautarea unui surplus de cai putere si kilometri pe ora, atunci ar trebui sa afli ca specialistii companiei McChip-Dkr sunt gata sa-ti ofere ajutorul lor. Despre ce este insa vorba, mai exact? Pai, pentru inceput, tunerul german ofera o simpla optimizare a unitatii de control, valorile maxime inscrise pe fisa cu specificatii tehnice urcand astfel pana la pragul celor 400 cai putere si 535 Newton-Metri.

Vrei si mai mult de-atat? Mai adaugam un sistem de evacuare la unitatea de control deja optimizata, iar hot-hatch-ul companiei de automobile din Stuttgart ajunge sa se laude cu un total de 420 CP si 535 Nm. In cele din urma, specialistii companiei McChip-Dkr mai propun celor care au pus mana pe un exemplar al noului Mercedes A45 AMG si un al treilea pachet de tuning, cei care opteaza pentru acest meniu primind ECU, evacuare, respectiv turbina upgradate. Rezultatul final? Nici mai mult, nici mai putin de 450 cai putere si 550 Newton-Metri!

Mercedes A45 AMG by McChip-Dkr

Suna... periculos, nu-i asa? Ei bine, atunci nu ezita sa achizitionezi nici suspensia de tip coilover marca si modelul KW Clubsport, respectiv jantele ultra-usoare mbDesign KV1 oferite in compania unui set de pneuri de inalta performanta Sport Maxx Race Dunlop in dimensiunea 235/35ZR19.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes A45 AMG by McChip-Dkr
mai multe