McLaren-ul 570GT primeste de la Novitec 637 de cai si foarte multa fibra de carbon

  • Novitec a tunat McLaren-ul 570GT
  • Puterea propulsorului biturbo a crescut semnificativ
  • Pachetul aerodinamic din fibra de carbon a fost testat in tunelul de vant
Distribuie pe Facebook

Tunerul german Novitec si-a prezentat cel mai recent pachet de tuning dezvoltat exclusiv pentru McLaren-ul 570GT. Sportiva britanica devine astfel mai puternica, insa si mai aerodinamica.

Daca tii neaparat sa ai in garaj un McLaren, insa nu vrei ceva extrem precum P1, 675LT sau noul 720S, atunci gama 570 este numai buna pentru tine. Cea mai "prietenoasa" este fara indoiala 570GT, o masina sport care pune accentul pe confort si practicalitate.

McLaren 570GT by Novitec

Insa, sa zicem ca la un moment dat vrei si ceva mai multa putere, dar te-ai atasat prea mult de masina si nu vrei sa o schimbi cu una noua. Ce faci in situatia asta? Ei bine, apelezi la tuneri, desigur.

McLaren 570GT by Novitec

Printre cele mai atragatoare oferte o regasim si pe cea a nemtilor de la Novitec, care promit sa-ti faca 570GT-ul de nerecunoscut. In primul rand, acestia propun un pachet aerodinamic care include mai multe elemente din fibra de carbon. Acestea au fost testate in tunelul aerodinamic, astfel ca nu au numai un rol estetic, ci se vor si asigura ca ai o apasare optima la sol.

McLaren 570GT by Novitec

Apoi, avem un set de jante forjate MC1, de 20 de inch pe fata si de 21 pe spate, un sistem de evacuare din Inconel si o suspensie ceva mai rigida, care coboara garda la sol cu pana la 30 de milimetri.

McLaren 570GT by Novitec

Asa cum era de asteptat, cele mai notabile imbunatatiri se regasesc sub capota. Inginerii au recalibrat aprinderea, injectia si presiunea in turbine, astfel ca acum propulsorul V8 de 3.8 litri, biturbo, dezvolta nu mai putin de 637 de cai putere si 692 Nm cuplu. Ca o comparatie, din fabrica, 570GT-ul beneficiaza de 562 de cai si de 601 Nm cuplu.

McLaren 570GT by Novitec

Dupa aceste modificari, supercar-ul britanic atinge 100 de km/h in doar 3 secunde, inainte ca vitezometrul sa indice valoarea maxima de 335 de km/h.

McLaren 570GT by Novitec

McLaren 570GT by Novitec

McLaren 570GT by Novitec

McLaren 570GT by Novitec

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze McLaren 570GT by Novitec
mai multe