MEC Design Cerberus, un Mercedes-Benz care pare sa distruga tot in cale

MEC Design Cerberus, un Mercedes-Benz care pare sa distruga tot in cale
  • Kitul exterior include si aripi foarte evazate
  • Numele este inspirat din mitologia greaca
  • Pretul este situat in jurul valorii de 20.000 de Euro
Distribuie pe Facebook

Mercedes-Benz E500 Convertible nu este o masina pe care o tunezi in fiecare zi. Cei de la MEC s-au gandit sa-i realizeze un aspect agresiv acestui model si s-o transforme intr-o masina extrem de violenta ce pare ca ascunde peste 1000 cp sub capota. Insa, din pacate, modificarile sunt doar de natura estetica...

Daca ne luam dupa mitologia greaca, Cerberus este numele unui caine cu trei capete venit din iad care semana moarte pe pamant. Si la prima vedere, aspectul acestui Mercedes-Benz E500 te duce cu gandul in acea directie. Chiar daca discutam doar de modificari legate de aspect, fie el exterior sau interior, dar nimic pe partea de motorizare sau mecanica.

Cei de la MEC Design au prezentat acest kit numit Cerberus dedicat pentru Mercedes-Benz model W207 in varianta cabriolet sau coupe si au anuntat ca pretul pentru intregul kit se ridica la 20.000 de Euro. Kitul exterior include aripi evazate, jante pe 20 de inch meCCon din aliaj, elemente care compun proiectul Cerberus, adica spoiler frontal cu buza, difuzor spate, praguri laterale cu LED-uri, eleron din 5 bucati si evacuare finala MEC Design cu 4 iesiri. Se pare ca aceasta evacuare este una speciala care chiar are un zgomot special, numit de cei de la MEC... Earthquake.

MEC Design Cerberus

La interior, denumirile pretentioase continua. Masina are ornamente MEC Design de culoare neagra Piano, volan custom sport imbracat in Alcantara si cu logo-ul MEC, panouri laterale la portiere refacute si cateva modificari pe partea de car-audio. Insa tot ce tine de imbunatatiri, se cam termina aici, din punct de vedere estetic. Ne-am fi dorit totusi, la banii astia, sa ne bucuram si de un plus de putere, macar pe partea de electronica, ce ar fi insemnat oricum o crestere de minimum 50 cp fata de varianta standard...

MEC Design include in pachet si o modificare tehnica, daca putem sa-i spunem asa... E vorba de reglajul suspensiei. Adica nu au inlocuit-o ci doar au coborat-o. Dar atat. Nu avem de-a face cu frane mai bune sau cu rigidizarea suspensiei ci doar o garda la sol ceva mai joasa care sa se potriveasca cu noul aspect aerodinamic. Din pacate, este o idee buna, dar nu completa. La un asemenea styling exterior, masina ar fi trebuit sa rivalizeze cu cele mai fioroase creatii Brabus, care nu se dau in laturi de la a se bucura de 800-1000 cp. Asa ca trebuie sa ne multumim numai cu... aspectul, nu si cu performanta.

MEC Design Cerberus

MEC Design Cerberus

MEC Design Cerberus

MEC Design Cerberus

MEC Design Cerberus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze MEC Design Cerberus
mai multe