MEC Design renunta la Mercedes-uri pentru a modifica un Ferrari 458 Spider

MEC Design renunta la Mercedes-uri pentru a modifica un Ferrari 458 Spider
  • Germanii de la MEC Design au pregatit un nou kit aerodinamic pentru Ferrari 458
  • Oferta companiei de tuning include, de asemenea, si un set de jante pe 21 inci
  • Lista cu imbunatatiri se incheie cu numeroasele detalii interioare din carbon
Distribuie pe Facebook

Recunoscuti pentru creatiile lor ce implica modele ale germanilor de la Mercedes, specialistii MEC Design au ales sa surprinda intreaga audienta - cel putin de-aceasta data, cu un proiect de tuning ce are la baza un... Ferrari. Un Ferrari 458 Spider, mai exact.

Ferrari 458 Spider by MEC DesignFerrari 458 Spider by MEC Design

Ferrari 458 Spider by MEC Design

Odata cu trecerea de la automobilele de lux caracteristice producatorului din Stuttgart la modelul super-sport al constructorului din Maranello, designerii companiei din Berlin au schimbat si reteta magica, in locul unor detalii exterioare cu rol (mai mult) vizual facandu-si aparitia o multitudine de elemente complet functionale.

Altfel spus, partea frontala a supercarului italian a fost luata cu asalt de doua prelungiri complet diferite - cu cea din mijloc prelungindu-se similar unor flaps-uri precum cele intalnite la masinile de curse, in timp ce pragurile laterale vin acum la pachet impreuna cu un set de ornamente subtile. In ceea ce priveste partea sa posterioara, ei bine... noul Ferrari 458 Spider de la MEC Design impresioneaza acum in special datorita difuzorului de aer de dimensiuni mai mult decat generoase.

Ferrari 458 Spider by MEC Design

Ferrari 458 Spider by MEC Design

Pentru cei interesati de acest tratament, oficialii celebrei companii germane de tuning anunta ca modificarile aerodinamice aplicate supercarului italian sunt disponibile in schimbul unei sume de 6.900 de euro si, asa cum probabil ti-ai dat si tu seama de unul singur, se potrivesc si versiunii cu acoperis fix. Inca mai ai bani de cheltuit? Atunci afla ca oferta MEC Design destinata posesorilor modelului Ferrari 458 mai include si alte bunatati, precum o pereche de jante in cinci spite duble, pe 21 de inci.

De asemenea, viitorii clienti pot opta si pentru o suspensie sport, capabila sa coboare garda la sol a supercarului cu pana la 60 de milimetri, in timp ce sistemul de evacuare proaspat instalat promite un sunet apocaliptic. Un sunet apocaliptic care ar trebui sa amplifice si aroma super-sport pusa la dispozitie de interiorul inzestrat cu numeroase accesorii realizate din fibra de carbon.

Ferrari 458 Spider by MEC DesignFerrari 458 Spider by MEC Design

Ferrari 458 Spider by MEC Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Ferrari 458 Spider by MEC Design
mai multe