Meniul Zilei: Ce-ai zice de un Nissan Skyline GT-R... break?

Meniul Zilei: Ce-ai zice de un Nissan Skyline GT-R... break?
  • Un Nissan Stagea din 1975 e de vanzare pe eBay
  • Masina a primit numeroase elemente de Skyline GT-R
  • Pretul de achizitie se ridica la 36.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Cauti un proiect de tuning care sa se remarce prin calitate si originalitate? Atunci ai nimerit exact la locul potrivit!

Un american isi vinde pe eBay pretiosul Nissan Stagea fabricat in anul 1975 si accesorizat de-a lungul timpului cu multiple piese de Skyline GT-R R34. Inclusiv cu partea frontala a legendarului coupe japonez...

Cele mai importante modificari se regasesc insa in compartimentul motor, acolo unde propulsia este acum asigurata de motorizarea RB26DETT dotata cu doua turbine, sase cilindri si capacitate de 2.6 litri.

Dar unitatea cu pricina nu a scapat chiar complet neatinsa, printre caracteristicile sale numarandu-se si o pereche de injectoare Nismo, filtre de aer HKS, intercooler G-Reddy sau evacuare APEXi.

De un tratament similar a avut parte si trenul de rulare, care promite acum transmisie manuala cu short shifter (tot) de la Nismo, suspensie sport cu coilovere Tanabe Sustec Pro, plus sistem de franare de la un R33.

Pe plan estetic, pe langa operatia faciala mentionata anterior, lista cu imbunatatiri mai include si o pereche de jante originale de R34, respectiv prelungiri proeminente pentru pragurile si aripile laterale.

Asta la nivel de exterior. Daca vine cumva vorba despre interior, scaunele cu suport lateral marit de la Bride reprezinta de departe atractia principala. Alaturi de volanul in trei spite si sistemul multimedia Pioneer, bineinteles.

Una peste alta, Nissan-ul Stagea a parcurs aproximativ 145.000 de kilometri pana in prezent si se mai lauda (si) cu prezenta la datorie a unui sistem de tractiune integrala. Totul pentru o suma de 36.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Nissan Skyline GT-R break de vanzare
mai multe