Meniul Zilei: Un Audi R8 cu tuning SF si pret pe masura

Meniul Zilei: Un Audi R8 cu tuning SF si pret pe masura
  • CT Exclusive anunta un tuning pentru actualul R8 Spyder
  • Supercarul Audi dispune acum de un plus vizibil de agresivitate
  • Pretul modificarilor depaseste suma de 20.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Detii un Audi R8 si cauti un tuning subtil pentru masina ta? Poate ca nu ai nimerit exact in locul potrivit, insa oferta germanilor de la CT Exclusive pentru posesorii supercarului din Ingolstadt are si ea parte de cateva puncte forte.

ABT, MTM, O.CT, iar lista poate continua la nesfarsit. Pe scurt, tuning-uri pentru modelul Audi R8 s-au tot vazut de-a lungul timpului. Atat tehnice, cat si estetice. Asadar, de ce anume ar trebuie sa te mai intereseze si de propunerea celor de la CT Exclusive?

Ei bine, spre deosebire de pachetele concurentei directe, meniul propus de (inca) necunoscuta companie germana ofera, probabil, cel mai mare surplus de agresivitate, prizele de aer de la nivelul partii frontale lasand senzatia ca poate "aspira" orice obstacol ii sta in cale. Nu stim daca acest lucru este de bine sau de rau, drept pentru care mergem mai departe si anuntam ca lista cu ingrediente magice continua cu muschii proeminenti aplicati pragurilor, respectiv aripilor laterale.

Audi R8 Spyder by CT Exclusive

Audi R8 Spyder by CT Exclusive

Enuntate chiar o propozitie mai sus, prizele de aer supradimensionate joaca rolul de atractie principala si atunci cand vine vorba de partea posterioara a supercarului din Ingolstadt, proiectul Audi R8 Spyder semnat CT Exclusive impresionand, de asemenea, si prin jantele in cinci spite, pe 20 de inch.

Pentru cei care inca mai dispun de lichiditati - nu de la alta, dar remarcabilul body kit, plus noile incaltari vin impreuna cu un pret de peste 13.000 de euro, meniul propus de specialistii companiei de tuning mai include si o suspensie de tip coilover marca si modelul KW variant 3, respectiv un sistem de evacuare de la Capristo, a caror nota de plata se ridica la aproape 8.000 de euro.

Visai cumva si la o doza extra de cai putere si Newton-Metri? Nu stim de ce, dar rezultatul final ne face sa credem ca americanii de la Underground Racing ar reprezenta cea mai buna alegere pentru cazul de fata.

Audi R8 Spyder by CT Exclusive

Audi R8 Spyder by CT Exclusive

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2014