Tuning Mercedes: mcchip-dkr ne ispiteste cu un C63 AMG de 800+ CP

Tuning Mercedes: mcchip-dkr ne ispiteste cu un C63 AMG de 800+ CP
  • mcchip-dkr dezvaluie proiectul mc8xx
  • Modelul aflat la baza e un Mercedes C63 AMG
  • Propulsorul V8 ofera acum un total de 830 cai
Distribuie pe Facebook

A trecut o buna perioada de timp de cand industria tuningului nu a mai reusit sa ne surprinda pana la lacrimi, insa asteptarea pare sa fi meritat pe deplin. Mai ales pentru cei care se numara printre fanii modelelor marca Mercedes-AMG.

Pentru cel mai nou proiect al lor, germanii de la mcchip-dkr si-au indreptat intreaga atentie catre varfurile industriei auto, specialistii celebrei companii de tuning opriindu-se in cele din urma la ultima generatie a modelului Mercedes C63 AMG. O alegere destul de indrazneata am putea spune, mai ales daca tinem cont ca automobilul de inalta performanta din Affalterbach vine la pachet cu o motorizare natural aspirata, mult mai greu de stors de cai putere decat un propulsor supraalimentat.

Mercedes C63 AMG by mcchip-dkrMercedes C63 AMG by mcchip-dkr

Mercedes C63 AMG by mcchip-dkr

Drept urmare, pentru a atinge rezultatul dorit, germanii de la mcchip-dkr s-au folosit de un compresor mecanic, plus alte cateva bunatati, unitatea cu opt cilindri in V si capacitate de 6.208 centimetri cubi ajungand sa puna la dispozitia celui aflat la volan, in urma tratamentului suferit, undeva in jurul a 830 de cai putere. Un simplu calcul rezulta ca rotile spate au acum de pus jos cu 373 CP mai mult decat in mod normal, ceea ce inseamna ca diferentialul Drexler proaspat instalat este mai mult decat binevenit.

Nu au scapat insa neatinse nici suspensia sport sau sistemul de franare din dotarea modelului Mercedes C63 AMG, specialistii celebrei companii de tuning montand chiar si un sistem de stingere a incendiilor - atat pentru compartimentul motor, cat si pentru cockpit automobilului de inalta performanta din Affalterbach, in cazul in care ceva anume decurge... anormal.

Pe plan estetic, meniul include spoilere fata si spate agresiv stilizate, prize de aer aditionale si extensii proeminente pentru aripile laterale, toate modificarile operate la nivelul exteriorului ducandu-ne cu gandul la super-coupe-ul C63 AMG Black Series. Lista cu imbunatatiri se incheie intr-un final cu nuanta alb ibis de la nivelul caroseriei, ce contrasteaza cu negrul jantelor pe 19 inch, marca si modelul OZ-Racing Superleggera.

Pentru posesorii de Mercedes C63 AMG interesati de acest pachet, tinem sa precizam ca germanii de la mcchip-dkr nu s-a grabit sa publice pretul upgrade-urilor cu pricina, specialistii celebrei companii de tuning afirmand in schimb ca pregatesc si un exemplar de peste 900 de cai putere.

Mercedes C63 AMG by mcchip-dkr

Mercedes C63 AMG by mcchip-dkr

Mercedes C63 AMG by mcchip-dkr

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mercedes C63 AMG by mcchip-dkr
mai multe