Mercedes C63 AMG T-Modell by SR-Performance: Break-ul cu cifre de supercar

  • SR-Performance ia la modificat modelul Mercedes C63 AMG T-Modell
  • Tunerul ofera atat imbunatatiri tehnice, cat si imbunatatiri vizuale
  • Propulsorul V8 ascuns sub capota dezvolta acum circa 540 CP si 665 Nm
Distribuie pe Facebook

Ascunzand sub capota un V8 de 6.208 centimetri cubi si fiind capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in aproximativ 4.6 secunde, modelul Mercedes C63 AMG T-Modell poate fi considerat mai degraba un supercar incapator, cu mult spatiu pentru depozitat bagaje, decat un simplu break de familie. Dar inca exista loc si de mai bine, dupa cum urmeaza sa vedem.

O simpla optimizare a unitatii de control, noi filtre de aer de la BMC, plus un nou sistem de evacuare sport macar Milltek. Multumita acestor trei mici modificari, specialistii SR-Performance au reusit sa stoarca din uzina cu opt cilindri in V si capacitate de 6.208 centimetri cubi ascunsa sub capota modelului Mercedes C63 AMG T-Modell un surplus de circa 83 CP, fisa cu specificatii tehnice indicand in urma acestui tratament prezenta la datorie a nu mai putin de 540 cai putere si 665 Newton-Metri.

Din pacate, noile performante nu au fost anuntate pana la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa fi coborat sub pragul celor 4.5 secunde, iar viteza maxima sa fi urcat pana la bariera celor 300 de kilometri pe ora. Si chiar sa fi trecut de ea, cine stie...

Mercedes C63 AMG T-Modell by SR-Performance

De asemenea, pe langa plusul de performanta injectat in cadrul compartimentului motor, noul Mercedes C63 AMG T-Modell de la SR-Performance se mai poate lauda si cu doza extra de performanta si manevrabilitate, de acest aspect facandu-se vinovate atat suspensia Bilstein B16 PSS 10 de tip coilover, cat si jantele ultra-usoare BBS CH-R, livrate in compania unor pneuri Continental Sport Contact 5 in dimensiunile 235/35R19, respectiv 265/30 R19 (fata / spate), proaspat instalate.

In ceea ce priveste aspectul vizual, imbunatatirile de acest gen lipsesc aproape cu desavarsire din peisaj, proiectul de tuning al companiei din Hilden diferentiindu-se de versiunea standard a break-ului german de inalta performanta numai printr-o folie exterioara de culoare "Matt Bond Gold Metallic".

Mercedes C63 AMG T-Modell by SR-Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes C63 AMG T-Modell by SR-Performance
mai multe