Mercedes CL63 AMG by Vath - Lux si performante la superlativ

Mercedes CL63 AMG by Vath - Lux si performante la superlativ
Inzestrat cu un grozav V8 biturbo capabil sa produca 544 CP si 800 Nm, noul Mercedes CL63 AMG se afla la bariera dintre excelenta si perfectiune. Luxul tipic modelelor constructorului german, performantele capabile sa-ti taie rasuflarea si rafinamentul iesit din comun transforma coupe-ul din Stuttgart intr-o aparitie unica, greu de egalat de catre alte modele. Chiar si asa, compania germana de tuning Vath demonstreaza ca si un automobile precum Mercedes CL63 AMG poate fi imbunatatit. Din mai toate punctele de vedere.
Distribuie pe Facebook

Daca in trecut au avut de-a face cu versiunile 500 si 65 AMG ale impresionantului Mercedes CL, germanii de la Vath au avut parte-acum de o noua experienta - 63 AMG. Iar motivele pentru realizarea unui astfel de proiect sunt cat se poate de evidente: inzestrata cu un motor V8 biturbo de 5.5 litri, versiunea cu facelift a coupe-ului de performanta din Sttutgart arata un potential de tuning iesit din comun.

Mercedes CL63 AMG by Vath

Atunci cand vine vorba de putere, nu de putine ori mai mult inseamna mai bine. Familiarizati cu aceasta expresie sunt si germanii de la Vath, binecunoscuta companie de tuning dezvoltand pachetul V63S - ce aduce cu sine o unitate de control optimizata si un nou sistem de evacuare gata sa puna in valoare sunetul produs de propulsorul in opt cilindri.

Mercedes CL63 AMG by Vath

Rezultatul? Desi se bucura de modificari tehnice minore, noul Mercedes CL63 AMG ascunde acum sub capota nu mai putin de 630 cai putere si 930 Nm! - un plus de aproximativ 86 CP si 130 Nm comparativ cu ceea ce ofera motorizarea twin-turbo de 5.5 litri in versiunea standard. In urma acestor imbunatatiri, coupe-ul de performanta din Sttutgart este capabil de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.3 secunde, plus o viteza maxima de 300 km/h.

Mercedes CL63 AMG by Vath

Mai mult de atat, manevrabilitatea a fost imbunatatita multumita unei noi suspensii sport si jantelor pe 20 inci, forta de franare fiind asigurata de un nou sistem compus din elemente de inalta performanta. De asemenea, viitorii clienti pot opta si pentru un pachet aerodinamic subtil, ce include inserii de carbon la nivelul prelungirii fata, difuzorului spate si oglinzilor laterale.

Mercedes CL63 AMG by Vath

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes CL63 AMG by Vath
mai multe