Mercedes CLS by Carlsson - Pasiune pentru detalii

Mercedes CLS by Carlsson - Pasiune pentru detalii
Este doar un simplu automobil sau o opera de arta? De fapt, multi ar fi tentati sa catalogheze modelul Mercedes CLS ca fiind un lifestyle, un adevarat trendsetter ce a dat nastere clasei coupe-urilor cu patru usi. Mai mult de atat, cea de-a doua generatie se pregateste sa soseasca in showroom-uri in ianuarie 2011, cei de la Carlsson asteptand marele debut cu un prim pachet de bunatati tehnice si estetice.
Distribuie pe Facebook

In cazul in care te-ai fi asteptat la cresteri ridicole de putere si modificari extreme, nu ai nimerit tocmai in locul potrivit. Tunerul german doreste sa ne invete ce inseamna pasiunea pentru detalii, transformand noul Mercedes CLS in ceva mai mult decat un simplu automobil, in ceva mai mult decat un alt lifestyle, in ceva mai mult decat un banal trendsetter. Mai pe indelete, pentru a intelege aceasta filosofie, este necesar sa studiezi cu mare atentie coupe-ul cu patru usi, atat inainte, cat si dupa modificari.

Mercedes CLS by Carlsson - Pasiune pentru detalii

Capabil sa se faca remarcat inca de la prima aparitie chiar si in versiunea standard, ultima generatie a modelului Mercedes CLS a fost accesorizata de designerii Carlsson cu un kit aerodinamic subtil, ce include o noua capota motor, grila frontala revizuita, spoiler fata cu prelungire inclusa, praguri laterale, prize de aer pentru aripile fata, spoiler spate cu difuzor incorporat si tips-uri cu design unic. Suspensia C-Tronic, mai joasa cu pana la 30 milimetri, si noile jante, ce masoara 19 sau 20 inci, completeaza meniul exterior, viitorii clienti regasind la interior volan din Alcantara, pedale din aluminiu si covorase cu logo-ul tunerului german.

Mercedes CLS by Carlsson - Pasiune pentru detalii Mercedes CLS by Carlsson - Pasiune pentru detalii

Sub capota, nemtii de la Carlsson au aplicat reteta lor magica asupra versiunilor CLS350 CGI si CLS350 CDI, valorile maxime urcand astfel pana la 333 CP si 410 Nm, respectiv 320 CP si 780 Nm. Rezultatul? Ambele modele sunt acum capabile de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 5.9 secunde, indeajuns pentru ca detaliile impresionante ale coupe-ului cu patru usi sa se faca neobservate intr-o singura clipa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes CLS by Carlsson
mai multe