Mercedes CLS by Carlsson - Pasiunea pentru detalii continua

Mercedes CLS by Carlsson - Pasiunea pentru detalii continua
Prima oara cand am auzit de gandurile pe care cei de la Carlsson le aveau cu noul Mercedes CLS se intampla la sfarsitul anului trecut, tunerul german dezvaluind in acea perioada chiar si o mana de schite ce intruchipau rezultatul final. Iata ca la aproape trei luni de la introducere, noul Mercedes CLS by Carlsson este gata sa se arate in fata lumii intregi.
Distribuie pe Facebook

Recunoscuta in special pentru creatiile sale capabile sa inghete timpul in loc prin forme cu adevarat uimitoare, compania din Merzig nu a dat gres nici cu ultima generatie a coupe-ului cu patru usi din Stuttgart. Ba chiar mai mult de atat, putem afirma cu usurinta ca noul Mercedes CLS by Carlsson este cel mai atractiv exemplar al modelului german pe care l-am intalnit pana acum. Si nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, galeria foto vorbeste de la sine. Dar acum nu e momentul potrivit pentru admirarea fotografiilor. Mai intai de toate, expresia "pasiune pentru detalii" asteapta sa fie analizata.

Mercedes CLS by Carlsson - Pasiunea pentru detalii continua


In ceea ce priveste designul exterior, creatia tunerului german este capabila sa se faca remarcata inca de la prima aparitie, si asta datorita noului kit aerodinamic - ce include spoiler fata cu splitter, insertii de plasa la nivelul grilelor, spoiler spate cu difuzor inclus si eleron pentru. Asadar, modificarile au fost pastrate la un nivel minim, insa rezultatele sunt maxime. Si daca mai exista vreo urma de indoiala, jantele 1/10 pe 20 inci impreuna cu suspensia C-Tronic sunt gata sa o risipeasca cat ai clipi. In plus, nici interiorul nu a scapat neatins, viitorii pasageri urmand a descoperi o atmosfera de lux, redata in special de prezenta insertiilor de piele Nappa, a accentelor de Alcantara si, bineinteles, de prezenta exclusivistului piano black.

Mercedes CLS by Carlsson - Pasiunea pentru detalii continua

Sub capota, inginerii germani au stors cu aproximativ 20% mai multa putere din motorul versiunii CLS 350 CDI, unitatea diesel producand acum aproximativ 320 CP si 780 Nm - indeajuns pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 5.9 secunde. In cazul in care te auto-declari un fan inrait al motorizarilor pe benzina, cei de la Carlsson sunt printre primii care ofera un plus de putere si pentru impresionantul Mercedes CLS63 AMG - mai exact, performantul coupe cu patru usi se bucura de 600 CP dupa tratamentul aplicat de compania din Merzig.

Mercedes CLS by Carlsson - Pasiunea pentru detalii continua

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes CLS by Carlsson - Galerie Foto
mai multe