Mercedes E55 AMG by Renntech - Un break numai bun de iubit

Mercedes E55 AMG by Renntech - Un break numai bun de iubit
Inca de la inceputurile timpului, break-urile si-au demonstrat indispensabilitatea si loialitatea fata de cei care cautau aspectul practic la un automobil, aspectul practic si nimic mai mult de-atat. Vremurile s-au schimbat insa, iar break-urile au inceput sa-si cucereasca proprietarii prin caracteristici nou introduse in reteta standard, caracteristici precum frumusetea sau performanta.
Distribuie pe Facebook

Sa luam ca exemplu generatia W211 a modelului Mercedes E-Class. Pe langa faptul ca arata la fel de bine si eleganta precum versiunea sedan, varianta break a automobilului german a reusit sa captiveze si atentia inginerilor AMG, astfel ca de-a lungul carierei sale a fost disponibila in mai multe arome sinonime cu inalta performanta. De asemenea, nu a fost scapata din vedere nici de mariile companii de tuning ale planetei.

Mercedes E55 AMG by Renntech

Astfel, cei care mai detin prin garaj un exemplar al modelului Mercedes E55 AMG Estate ar trebui sa arunce cu mare atentie o privire asupra urmatoarei creatii. Nu de alta, dar poate reprezenta o adevarata sursa de inspiratie, lucru care se intampla din mai multe motive. Iar aici ne referim in primul rand la atitudinea si prestanta automobilului german, detalii ajustate cu ajutorul unei suspensii mai joase, respectiv ajutorul unui set de jante ADV.1 pe 21 inci.

Mercedes E55 AMG by Renntech

Daca mai esti si adeptul modificarilor care aduc un plus de performanta, atunci cu atat mai bine. Si asta fiindca break-ul din Stuttgart prezent in fata noastra a fost trecut prin ograda celor de la Renntech, pentru un tratament special, rezultatul final gazduind sub capota un total de 660 cai putere si 1.003 Newton-Metri. Drept urmare, capacitatea de accelerare a crescut simtitor, astfel ca pe lista cu bunatati tehnice si-au facut aparitia si alte ingrediente speciale, precum un nou sistem de franare sau un diferential blocabil intr-o proportie de 100%.

Mercedes E55 AMG by Renntech

Asadar, acum avem de-a face cu un automobil numai bun pentru cumparaturi, dar totodata capabil si de o prezenta scenica impunatoare, respectiv performante absolute. Intr-o alta ordine de idei, acum avem de-a face cu un break numai bun de iubit.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mercedes E55 AMG by Renntech
mai multe