Carlsson ii aduce cateva imbunatatiri noului Mercedes G63 AMG 6x6

Carlsson ii aduce cateva imbunatatiri noului Mercedes G63 AMG 6x6
  • Carlsson soseste cu un tuning pentru Mercedes G63 AMG 6x6
  • Motorul V8 biturbo promite acum un total de 650 cai putere
  • Interiorul se bucura si el de numeroase imbunatatiri vizibile
Distribuie pe Facebook

Pana la 544 CP, tractiune 6x6, cinci diferentiale blocabile si un interior capabil sa rivalizeze cu cel al unei limuzine de lux. Pe scurt, noul Mercedes G63 AMG 6x6 se bucura de toate acele ingrediente necesare pentru a putea candida cu succes la categoria "autovehiculul suprem". Dar asta nu i-a impiedicat pe germanii de la Carlsson din a cauta solutii pentru imbunatatirea off-roader-ului din Stuttgart.

Cu peste trei tone si jumatate in dreptul greutatii proprii, noul Mercedes G63 AMG 6x6 nu este chiar genul de automobil pe care sa-l cumperi exclusiv pentru performanta.

In cazul in care doresti totusi sa profiti la maximum de faptul ca sub capota off-roader-ului din Stuttgart se ascunde un motor V8 biturbo de 5.5 litri, germanii de la Carlsson sunt pregatiti in orice moment sa se apuce de resoftarea unitatii de control, operatiune ce va duce la cresterea valorilor maxime pana la pragul de 650 cai putere si 900 Newton-Metri.

Spre deosebire de rivalii lor de la Brabus sau Mansory, specialistii celebrei companii de tuning din Merzig s-au abtinut din a opera vreun fel de modificare la nivelul caroseriei, acestia indreptandu-si in schimb atentia catre aspectul interior.

Inca de la bun inceput, germanii de la Carlsson s-au grabit sa afirme ca fiecare posesor de Mercedes G63 AMG 6x6 este liber sa aleaga intre materiale si culori, combinatia dintre maroniu, bej si rosu regasita la exemplarul de prezentare reprezentand o dovada concreta in acest sens

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de mentionat. Nu, oficialii celebrei companii de tuning din Merzig nu au publicat nici un fel de informatie cu privire la pretul imbunatatirilor operate, insa acest subiect este total irelevant, tinand cont ca pretul de pornire al off-roader-ului din Stuttgart se situeaza in jurul sumei de 450.000 de euro.

.Mercedes G63 AMG 6x6 by Carlsson

Mercedes G63 AMG 6x6 by Carlsson

Mercedes G63 AMG 6x6 by Carlsson

Mercedes G63 AMG 6x6 by Carlsson

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes G63 AMG 6x6 by Carlsson
mai multe