Mercedes G63 AMG 6x6 revine in atelierul Brabus pentru un nou interior

Mercedes G63 AMG 6x6 revine in atelierul Brabus pentru un nou interior
  • Mercedes-ul G63 AMG 6x6 revine in vizita la Brabus
  • Off-roader-ul german pleaca acum acasa cu un nou interior
  • Cateva modificari au fost operate si la nivelul motorului V8
Distribuie pe Facebook

Inca de la bun inceput tinem sa precizam ca aceasta nu este chiar prima oara cand germanii de la Brabus se ocupa de Mercedes-ul G63 AMG 6x6. Spre deosebire insa de ultima sa vizita in Bottrop, extrem-ul off-roader cu motor V8 bi-turbo si tractiune 6x6 s-a intors acum acasa doar cu un nou interior.

Iubitorii de automobile au un motiv in plus sa se imbarce catre Geneva. Programata pentru perioada 5 - 15 martie 2015, cea de-a 85-a editie a legendarului salon desfasurat in superbul oras elvetian va gazdui in imensul spatiu avut la dispozitie inclusiv o serie de noutati ale unor tuneri faimosi.

Printre acestea se va numara si un Mercedes G63 AMG 6x6 modificat de Brabus, a carei atractie principala o va reprezenta interiorul sau. Un interior imbracat complet in piele neagra cusuta cu ata contrastanta de culoare rosie si decorat cu ornamente din Alcantara, respectiv fibra de carbon.

Mercedes G63 AMG 6x6 by Brabus - Tuning Interior

Oficialii celebrei companii de tuning din Bottrop nu s-au grabit sa anunte daca au fost operate si alte imbunatatiri, insa inscriptiile "6x6 700" aplicate fetelor usilor ne ofera o informatie pretioasa cu privire la ceea ce s-a intamplat cu motorul V8 bi-turbo de 5.5 litri ascuns sub capota.

Altfel spus, puterea maxima a urcat pana la 700 CP, acelasi pachet B63 S – 700 prezent in cazul de fata aducand cu sine, de asemenea, si un cuplu urias de 960 Nm. Secretul din spatele acestor cifre si numere? Doua noi turbine, un sistem de evacuare complet si cateva upgrade-uri la nivelul admisiei.

In cazul in care performantele sunt totusi cele care te preocupa, s-ar putea sa ramai dezamagit. Desi o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 7.4 secunde nu este deloc rea pentru un automobil deloc aerodinamic, greu cat un mastodont si incaltat cu anvelope de 37 de inch.

Drept urmare, cel mai bine ar fi sa revenim la interior, acolo unde calitatea executiei Brabus se vede din plin. Cu toate ca nici Mercedes-ul G63 AMG 6x6 nu dezamageste din acest punct de vedere nici in versiunea standard...

Mercedes G63 AMG 6x6 by Brabus - Tuning Interior

Mercedes G63 AMG 6x6 by Brabus - Tuning Interior

Mercedes G63 AMG 6x6 by Brabus - Tuning Interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes G63 AMG 6x6 by Brabus - Tuning Interior
mai multe