Mercedes GL by Carlsson: Mai multa sportivitate pentru Titanic

Mercedes GL by Carlsson: Mai multa sportivitate pentru Titanic
Unul dintre cele mai opulente modele pe care le ofera Mercedes, SUV-ul GL, a primit un aspect de sportiv si o atitudine (si mai) impunatoare de la tunerul german Carlsson.
Distribuie pe Facebook


Pentru inceput, specificam kit-ul estetic RS, care este responsabil de exteriorul modelului. Daca privim cu atentie, numai lista cu modificari la partea frontala este destul de lunga: o prelungire pentru spoilerul fata, LED-uri si proiectoare duble, doua "accesorii" pentru capota, o noua grila frontala si cat mai multe insertii de plasa. In partea din spate, predomina prelungirea pentru spoiler si evacuarea dubla, in timp ce lateralul se face remarcat prin noile praguri.

Iar asta nu este tot. Cum performantele trebuiau sa se "potriveasca" cu exteriorul, cei de la Carlsson au umblat si sub capota SUV-ului german. Aici enumeram modelul GL500 care vine acum cu 435 CP si 600 Nm. De asemeneam tunerul a modificat si versiunile diesel GL420 CDI (354 CP) si GL320 CDI (269 CP si 612 Nm).

La sfarsit a ramas sa precizam suspensia C-Tronic care coboara garda la sol cu 30 mm si jantele 1/11 Evo Brilliant Edition pe 22 inci incaltate cu pneuri Dunlop 295/35 R 22.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2009