Mercedes GL by Kicherer - Pana la 380 CP si 900 Nm!

Mercedes GL by Kicherer - Pana la 380 CP si 900 Nm!
"Caii putere vand masinile, cuplul maxim castiga cursele" este o celebra replica a legendarului Enzo Ferrari, insa se poate aplica si in cazul acestui mastodont de aproape doua tone si jumatate?
Distribuie pe Facebook
Din pacate, raspunsul ramane doar un mister, tunerul german refuzand a face plublice noile performante ale ultimei sale creatii. Chiar si asa, la aproximativ doua tone si jumatate, Mercedes GL420 CDI reprezinta mai degraba automobilul perfect pentru calatorii cu barca-n spate decat supercarul cu care sa participi la curse. Revenind insa la modificarile operate de cei de la Kicherer, precizam ca motorul diesel in opt cilindri dezvolta acum nu mai putin de 380 cai putere si un cuplu astronomic de 900 Nm!

Mercedes GL by Kicherer

Insa asta nu e tot. Uriasul automobil ce vine din Stuttgart se va remarca acum inca de la prima vedere, multumita in special unei folii negru mat ce acopera intreaga caroserie. Un nou sistem de evacuare si-a facut de asemenea aparitia, nota finala fiind insa data de jantele Vogue pe 22 inci, combinate cu o suspensie mai joasa. Desi fotografiile de la interior lipsesc cu desavarsire, germanii de la Kicherer afirma ca au inzestrat aici impresionantul Mercedes GL420 CDI cu un nou volan sport.

Mercedes GL by Kicherer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes GL by Kicherer
mai multe