Mercedes ML by Wald International: START la controverse!

Mercedes ML by Wald International: START la controverse!
  • Wald International modifica ultima generatie a SUV-ului Mercedes ML
  • Automobilul german se remarca acum printr-un plus major de agresivitate
  • Pachetul de tuning include un nou kit aerodinamic, plus un nou set de jante
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata in cursul anului 2011, actualul Mercedes ML-Class a starnit numeroase controverse "datorita" styling-ului sau exterior. Controverse care s-au mai stins intre timp, insa care sunt pe cale sa revina in prim-plan "multumita" japonezilor de la Wald International.

Subtilitatea sau rafinamentul nu sunt chiar cei mai potriviti termeni in a descrie proiectele de tuning ale specialistilor Wald International, insa celebra companie japoneza pare sa fi exagerat mai mult decat era cazul atunci cand vine vorba de cea mai noua a sa creatie.

Iar acum nu ne referim neaparat la paravanturile care ruineaza complet aspectul premium al SUV-ului german, ci la majoritatea modificarilor suferite de ultima generatie a modelului Mercedes ML.

Mercedes ML by Wald International

Sa o luam insa cu inceputul, si anume cu partea frontala. O parte frontala care, in urma tratamentului suferit, iese in evidenta printr-un plus considerabil de agresivitate, prizele de aer supradimensionate regasite la nivelul spoilerului reprezentand cel mai bun exemplu in acest sens. Bine, nu doar prizele de aer supradimensionate ale spoilerului, ci si partea inferioara a acestuia, care lasa usor tendinta de... grosolanie.

Ok, acum ca am spus-o, pledam vinovati. Inainte insa de a fi acuzati de jurati, tinem sa mai precizam ca si partea posterioara a SUV-ului german pare sa se regaseasca in aceeasi tendinta de exagerare stilistica, difuzorul spoilerului spate avand un design chiar ceva mai complicat decat al unuia care echipeaza un monopost de Formula 1.

Fireste, sunt doar gusturile noastre si nimeni nu ne poate condamna. Inainte insa de a-ti spune si tu parerea ta, te rugam sa iei la cunostinta ca noul Mercedes ML de la Wald International se mai bucura si de prezenta unor extensii proeminente aplicate aripilor laterale, extensii care ascund un set de jante de dimensiuni generoase, finisate in doua culori.

Mercedes ML by Wald International

Distribuie pe Facebook
mai multe