Mercedes SL by Vilner - Glorie eterna legendarului Pagoda!

Mercedes SL by Vilner - Glorie eterna legendarului Pagoda!
Automobile germane, britanice ori frantuzesti, toate aveau odata un lucru in comun: pasiunea din care prindeau viata.
Distribuie pe Facebook

Erau anii '60. Perioada in care Marilyn Monroe era cea mai sexy femeie din lume. Perioada in care moda trecea printr-o tranzitie totala. Perioada in care clasicul Mercedes SL Pagoda vedea lumina zilei. Dar timpul a trecut si omenirea s-a schimbat ireversibil. Roadster-ul constructorului din Stuttgart nu a incetat insa niciodata sa impresioneze.

Mercedes SL Pagoda by Vilner

"Cazut" pe mainile specialistilor bulgari de la Vilner, legendarul Mercedes SL Pagoda a fost adus in ton cu tendintele din prezent. O caroserie finisata in doua culori, intr-o combinatie ce poate fi denumita sugestiv "cafea cu lapte", starneste imaginatia celor de la exterior, in timp ce viitorii ocupanti de la interior urmeaza a se delecta cu unele dintre cele mai calitative materiale. Pielea in doua culori acopera marea majoritatea a cockpitului, de la partea superioara a bordului pana la fetele usilor si scaunele fata, in timp ce insertiile de mahon prezente la nivelul volanului dau o savoare aparte. De asemenea, cusaturile realizate pe-alaturi in forma de carouri adauga un plus de excelenta, lista cu picanterii fiind completata de interiorul portbagajului proiectat astfel incat sa lase senzatia unei cutii cu bijuterii.

Mercedes SL Pagoda by Vilner

Mercedes SL Pagoda by Vilner

Mercedes SL Pagoda by Vilner

Drept umare, concluzia finala este una extrem de pozitiva: la fel ca si atunci cand a fost lansat, modelul Mercedes SL Pagoda creeaza si acum o impresie extrem de puternica. Doar ca de aceasta nu totul i se datoareaza constructorului din Stuttgart, ci o parte din aplauze le revine si modificarilor operate de bulgarii de la Vilner.

Mercedes SL Pagoda by Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Mercedes SL Pagoda by Vilner
mai multe