Mercedes SL63 AMG by Wheelsandmore - Perfectiune la superlativ

Mercedes SL63 AMG by Wheelsandmore - Perfectiune la superlativ
Cu 700 cai putere la dispozitie in orice moment si un acoperis capabil sa se faca nevazut in mai putin de 20 de secunde, noul Mercedes SL63 AMG din colectia Wheelsandmore reprezinta alegerea ideala atat pentru cei care iubesc performantele extreme, cat si pentru cei care apreciaza calatoriile inspirationale.
Distribuie pe Facebook

Echipata cu un propulsor twin-turbo de 5.5 litri si pana la 564 cai putere, cea mai noua generatie a roadsterului Mercedes SL63 AMG nu mai are nevoie de nici o prezentare. Si asta deoarece acceleratia de la 0 la 100 km/h in 4.2 secunde, respectiv viteza maxima limitata la 300 km/h - atunci cand se opteaza pentru pachetul AMG Performance, vorbesc de la sine.

Mercedes SL63 AMG by Wheelsandmore

Totusi, pentru cei care viseaza la un plus de performanta insa versiunea SL65 AMG nu reprezinta chiar automobilul pe care si-l doresc, specialistii Wheelsandmore vin in ajutorul ultimului Mercedes SL63 AMG cu o unitate de control optimizata, plus sisteme de inductie si evacuare upgradate, rezultatul final constand in aparitia sub capota a unui total de 700 cai putere si 1.100 Newton-Metri. Din pacate, fisa cu specificatii tehnice a celei mai noi creatii semnate Wheelsandmore nu include si cifrele asociate performantei, insa nu ar fi de mirare ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa coboare sub pragul celor patru secunde.

Mercedes SL63 AMG by Wheelsandmore

De asemenea, din meniul pus la dispozitie de celebra companie germana de tuning nu lipseste nici modulul electronic pentru coborarea garzii la sol atasat suspensiei pneumatice cu care se lauda automobilul de inalta performanta din Stuttgart, lista cu bunatati incheindu-se in cele din urma cu jantele forjate 6Sporz 2 pe 20 inci si incaltate cu pneuri Continental, ce masoara 255/30/20 pe fata, respectiv 305/25/20 pe spate.

Mercedes SL63 AMG by Wheelsandmore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes SL63 AMG by Wheelsandmore
mai multe