Mercedes SL65 AMG - iForged Misha Design prezinta cavaleria nemteasca

Mercedes SL65 AMG - iForged Misha Design prezinta cavaleria nemteasca
Un Mercedes SL este intotdeauna impresionant, nu gluma! Insa acesta te lasa cu gura cascata... La propriu! Ai zice ca e vorba de un SL65 AMG Black Series, dar ai gresi. Insa la o privire mai atenta, iti dai seama ca este de fapt un bolid modificat complet la exterior de catre cei de la Misha Design.
Distribuie pe Facebook

O masina sport, care iese din fabrica aproape perfecta. Insa in tuning nu exista perfectiune. Asta au zis si cei de la Misha Design cand au pus mana pe un SL65 AMG. Masina originala a primit un kit complet exterior de tip widebody. Este vorba aici de spoilere fata-spate, praguri, dar si de aripi mult mai umflate. Cu adevarat "wide"!

Mercedes SL65 AMG - Misha Design prezinta cavaleria nemteasca

Masina a mai primit si o capota de carbon, dar si un difuzor mare cat o zi de post. Totul formeaza o imagine cam "nesimtit" de agresiva si vulgara, insa placuta ochiului. Nu vedem crom, ca la americani. Nu vedem nici esapamente absurde si culori tipatoare ca la japonezi. Ne place.

In ceea ce priveste motorizarea, nimic special. Adica a ramas acelasi motor de fabrica V12 biturbo ce produce un "decent" 612 cp si impinge masina de la 0 la 100 km/h in doar 4.2 secunde. Insa cuplul masinii de 1020 Nm este cu adevarat surprinzator...

Mercedes SL65 AMG - Misha Design prezinta cavaleria nemteasca

Mai adaugam la imaginea de ansamblu si jantele foarte reusite care se potrivesc de minune cu exteriorul. Este vorba de un set iForged Concave Series de 20 inci pe fata, cu o latime de 10.5, incaltate cu anvelope Pirelli Pzero 275/30, iar pe spate niste colosale jante de 21 de inci, cu anvelope late, de 375/20. Vin la linie cu aripile foarte scoase in afara, asa ca nu avem ce comenta aici.

Un SL65 AMG foarte reusit, ce impune respect si te cam face sa simti fiori pe sira spinarii daca il vezi in oglinda retrovizoare...


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes SL65 AMG - Misha Design prezinta cavaleria nemteasca
mai multe