Mercedes SLR McLaren by Renntech

Mercedes SLR McLaren by Renntech
Sacrificand un plus de clasa si stil pentru un maximum de sportivitate si performanta. Acesta pare sa fi fost sloganul celor de la Renntech atunci cand s-au pus pe dezvoltat urmatorul pachet de tuning, dedicat legendarului Mercedes SLR McLaren.
Distribuie pe Facebook

Desi scos din productia de serie de o buna perioada de timp, legendarul Mercedes SLR McLaren ramane in continuare unul dintre cele mai impresionante automobile ale secolului XXI, acest aspect datorandu-se in special siluetei inconfundabile ce insoteste remarcabila creatie anglo-germana. Si totusi, desi un automobil de inalta performanta, Mercedes-ul SLR McLaren stie cum sa imbine eleganta cu sportivitatea, respectiv rafinamentul cu agresivitatea.

Mercedes SLR McLaren by Renntech

Pentru cei care viseaza insa la un maximum de spirit sportiv, americanii de la Renntech au in maneca multiple optiuni demne de luat in seama, precum nuanta aprinsa de galben prezenta la nivelul caroseriei, combinata cu o nesfarsita serie de elemente stilistice finisate intr-o nuanta de negru - precum blocurile optice fata si spate, detaliile partii frontale, respectiv prizelor de aer laterale si, nu in ultimul rand, cele ale jantelor ADV05 Deep Concave livrate intr-o combinatie 20 inci fata / 21 inci spate.

Mercedes SLR McLaren by Renntech

De asemenea, cu o doza crescuta de agresivitate ne intalnim si la nivelul partii tehnice, acolo unde propulsorul supraalimentat cu opt cilindri in V s-a ales cu numeroase noi componente, precum serpisori, evacuare, unitate de control, dar si intercooler. Drept urmare, valorile maxime au urcat pana la un total de 750 cai putere si 992 Newton-Metri, indeajuns pentru ca noul Mercedes SLR McLaren by Renntech sa se laude cu unele dintre cele mai impresionante cifre ale momentului.

Mercedes SLR McLaren by Renntech

Pretul imbunatatirilor operate nu a fost momentan anuntat, acelasi lucru fiind valabil si pentru performantele rezultate in urma tratamentului suferit de supercarul anglo-german.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes SLR McLaren by Renntech
mai multe