Mercedes SLS AMG by Vath - 615 cai putere, senzatii nelimitate

Mercedes SLS AMG by Vath - 615 cai putere, senzatii nelimitate
Pentru mai bine de 30.000 de euro, germanii de la Vath sunt gata sa-ti transforme propriul Mercedes SLS AMG intr-un impresionant-si-monstruos supercar, capabil sa atinga 330 km/h.
Distribuie pe Facebook

Alaturandu-se cu intarziere acestei petreceri, compania germana si-a indreptat intreaga atentie catre propulsorul in opt cilindri, de 6.3 litri. Rezultatul? Multumita unei unitati de control optimizate si a unui nou sistem de evacuare, cel mai puternic V8 aspirat din lume este acum si mai puternic. Mai exact, cifrele maxime au urcat pana la 615 cai putere si 680 Nm, indeajuns pentru o acceleratie maxima de la 0 la 100 km/h in doar 3.6 secunde. Viteza maxima? Ce-ai zice de 330 km/h? Suna bine, nu-i asa? Iar asta nu e tot. Inainte de a ajunge pe Autobahn, fiecare Mercedes SLS AMG modificat de Vath va primi si jante pe 20 inci, acompaniate de o suspensie mai joasa cu pana la 25 de milimetri.

Nu lipsesc nici modificarile estetice, creatia companiei germane venind la pachet cu prelungire pentru spoilerul fata, praguri laterale si eleron pentru portbagaj - elemente realizate din fibra de carbon. De asemenea, aroma de fibra de carbon este prezenta si la interior, fiind servita alaturi de volan sport, plus vitezometru gradat pana la 400 km/h. Totul pentru 32.670 de euro.

Mercedes SLS AMG by Vath Mercedes SLS AMG by Vath

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes SLS AMG by Vath
mai multe