Merdad MerNazz: Noul Range Rover Evoque este un demon printre crossovere

Merdad MerNazz: Noul Range Rover Evoque este un demon printre crossovere
Maret, falnic, impozant, cu forme musculoase si linii atent conturate, ce dau nastere unui trup dramatic stilizat, acoperit (aproape) in totalitate de o nuanta puternica de rosu. 'Este chiar diavolul in persoana?', intreaba o voce timida. Raspunsul vine imediat: 'Intr-un univers paralel, probabil ca da. In lumea noastra insa, vorbim de noul Merdad MerNazz, o creatie fantasmagorica bazata pe recent-lansatul Range Rover Evoque'.
Distribuie pe Facebook
A cucerit intreaga suflare a lumii auto inca de la prima aparitie - multumita, in special, designului sau deloc conventional, insa noul Range Rover Evoque nu are de gand sa se opreasca aici. Ajunsa pe mainile specialistilor de la Merdad - acea companie de tuning din Marea Britanie care a transformat ultima generatie a modelului Porsche Cayenne intr-un SUV Coupe, cea mai recenta opera marca Land Rover poate fi considerata cu mare usurinta un demon printre crossovere.

Merdad MerNazz: Noul Range Rover Evoque cucereste Regatul Demonilor

Botezata MerNazz, infricosatoarea creatie a celor de la Merdad se impune printr-o caroserie musculoasa, acoperita intr-un rosu aprins - nuanta contrastata de negrul sau, dupa caz, albul plafonului. De asemenea, britanicii de la Merdad au inzestrat noul Range Rover Evoque si cu un set urias de extensii pentru aripi, capota motorului a fost complet redesenata, in timp ce spoilerul fata se remarca prin liniile extreme, agresiv-conturate.

Merdad MerNazz: Noul Range Rover Evoque cucereste Regatul Demonilor

Privit din spate, impresionantul Merdad MerNazz iese in evidenta prin noul spoiler dramatic stilizat, ce se bucura de prezenta unui difuzor de aer realizat din fibra de carbon. De asemenea, odata ce urci cu privirea, este aproape imposibil sa ratezi prizele de aer pozitionate sub cele doua stopuri sau eleronul provocator, ce continua intr-un mod agresiv linia plafonului.

Merdad MerNazz: Noul Range Rover Evoque cucereste Regatul Demonilor

Pachetul cu modificari se incheie cu noile jante, de un generos 22 inci, insa ceva ne spune ca britanicii de la Merdad nu ar refuza nici o provocare, sosita din partea unui posesor de Range Rover Evoque, legata de interior. Din punct de vedere al modificarilor tehnice, totul ramane un mister. Dar, sinceri sa fim, nu ar strica un plus de putere acordat propulsorului pe benzina, 2.0 turbo, de 240 CP.


Distribuie pe Facebook
mai multe