Mersul la piata nu a fost niciodata atat de incitant. Uite masina perfecta pentru... facut cumparaturi

Mersul la piata nu a fost niciodata atat de incitant. Uite masina perfecta pentru... facut cumparaturi
  • Prior Design revine cu un tuning pentru Audi RS6 Avant
  • Compania germana propune diverse bunatati aerodinamice
  • Principala atractie o reprezinta extensiile aripilor
Distribuie pe Facebook

Motorul V8 bi-turbo cu pana la 560 de cai putere sub capota si interiorul capabil sa gazduiasca un total de cinci pasageri, plus al lor bagaj in valoare de 565 de litri fac din noul Audi RS6 Avant un automobil complet, insa daca mai aducem in discutie si pachetul PD600R de la Prior Design... ei bine, atunci este posibil sa avem de-a face cu perfectiunea intruchipata.

Despre cea din urma generatie a modelului Audi RS6 Avant si faptul ca aceasta ofera o motorizare cu doua turbine, plus opt cilindri in V, capabila sa dezvolte nici mai mult, nici mai putin de 560 de cai putere in versiunea standard, stie deja toata lumea.

Asadar, in loc sa precizam ca acelasi automobil german de inalta performanta mai beneficiaza si de o cutie automata cu opt rapoarte, respectiv un sistem inteligent de tractiune integrala, care lucreaza din greu pentru a aduce primii 100 de kilometri pe ora in doar 3.9 secunde, ne vom concentra intreaga atentie pe modificarile acestui exemplar. Si cum te va face el sa iubesti mersul la cumparaturi.

Audi RS6 Avant de la Prior DesignAudi RS6 Avant de la Prior Design

In primul si in primul rand, trebuie precizat ca meniul din cazul de fata poarta semnatura specialistilor Prior Design si raspunde la denumirea de PD600. Nu stim daca acel 600 din coada reprezinta numarul cailor prezenti acum la datorie, insa stim altele.

Uite si un exemplu concret: extensiile proeminente atasate aripilor laterale au contribuit la cresterea latimii masinii cu pana la zece centimetri. Suna bine, nu-i asa? Ei bine, atunci afla ca vestile pozitive continua cu spoilerele fata / spate restilizate pentru un plus de agresivitate si se incheie in cele din urma cu jantele. Cu jantele apartinand gamei Vossen VPS-310 si avand diametrul de 21 inch, mai exact.

Despre interior nu avem nimic de spus, dar putem aduce in discutie capacitatea de incarcare a portbagajului de 565 de litri. Pana la urma vorbim despre un autoturism de familie. Unul cu volan sport, scaune cu suport lateral marit si ornamente din carbon, ce-i drept.

Audi RS6 Avant de la Prior Design

Audi RS6 Avant de la Prior DesignAudi RS6 Avant de la Prior DesignAudi RS6 Avant de la Prior Design

Audi RS6 Avant de la Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Audi RS6 Avant de la Prior Design
mai multe