Micul Rolls ajunge mare - Ghost by Mansory

Micul Rolls ajunge mare - Ghost by Mansory
Micul Rolls Royce ajunge mare. Iar nemtii de la Mansory se vor asigura ca noul Ghost va ajunge cat mai mare... Geneva Motor Show va lua startul saptamana viitoare, iar tunerul german va fi prezent cu ceva special. Ca de fiecare data... Si deja avem primele schite cu ceea ce ne asteapta!
Distribuie pe Facebook

Noul Rolls Royce Ghost este cel mai nou client al celor de la Mansory si nu are de ce sa se planga. Combinatia de albastru si auriu de la exterior denota exclusivitate, noul body kit si LED-urile furandu-ti, de asemenea, privirea. Nota finala este data de jantele imense pe 22 inci, finisate in aceeasi nuanta de auriu.

Mai mult de atat, asa cum ne-a obisnuit, Mansory a dus interiorul la un alt nivel: avem piele cu ornamente in forma de diamant, piele intoarsa, insertii de lemn & carbon si chiar LED-uri. Totul pentru a multumi viitorii pasageri.

Iar asta nu e tot. Si motorul V12 twin turbo s-a bucurat de toata atentia tunerului german, primind turbine mai mari, ECU optimizat si o noua evacuare. Rezultatul? 720 cai putere si 1.020 Nm! Iar Ghost va accelera de la 0 la 100 km/h in doar 4.4 secunde si va atinge o viteza maxima de 310 km/h...

Micul Rolls ajunge mare - Ghost by Mansory

Distribuie pe Facebook
mai multe