Modificarile l-au costat 20.000 de euro in total. Acum conduce un POLO GTI cu peste 300 CP sub capota

  • Pachetul Stage 3 costa 8.998 de euro
  • Disponibile si variante mai accesibile
  • Polo GTI are din 200 CP din fabrica
Distribuie pe Facebook

Acest Volkswagen Polo GTI a fost tunat de un tuner german astfel ca propulsorul de 2.0 litri turbo dezvolta acum mai bine de 300 CP. Pachetul de performanta este disponibil si in versiuni mai "cuminti".

Cu cei 200 de cai putere dezvoltati de motorul turbo de 2.0 litri, Volkswagen Polo este unul dintre cele mai populare si capabile hot hatch-uri de pe piata.

VW Polo GTI Siemoneit Racing

Un exemplar stock atinge 100 de km/h in 6.7 secunde si are o viteza maxima de 247 km/h. Din fericire, industria tuning-ului este foarte generoasa cu modelele grupului VAG, astfel ca gasesti foarte usor companii care sa extraga mai multa putere din unitatea TSI si, implicit, sa sporeasca performantele hatch-ului german.

VW Polo GTI Siemoneit Racing

Spre exemplu, un tuner din Germania poate sa-ti duca Volkswagen-ul Polo GTI in 320 de cai putere si 430 Nm. Cu un astfel de pachet Stage 3 de la Siemoneit Racing este echipat si exemplarul din aceste imagini, care face acum 6.2 secunde pana la suta iar viteza maxima a crescut la 256 km/h.

VW Polo GTI Siemoneit Racing

Unitatea cu patru cilindri a primit o turbina mai mare, intercooler, admisie, evacuare cu clapete controlate electronic si o resoftare ECU. Pe langa toate acestea, tunerul a mai instalat o cusca de protectie, jante cu diametrul de 18 inch, suspensie KW, scaune sport Recaro si centuri de siguranta Sabelt.

VW Polo GTI Siemoneit Racing

Modificarile de sub capota au costat 8.998 de euro dar cei de la Siemoneit Racing au si variante ceva mai accesibile. Spre exemplu, pentru 598 de euro cresc puterea motorului la 245 de cai putere iar pentru 100 de euro in plus la 250 CP.

Celelalte imbunatatiri l-au costat pe proprietarul acestui Volkswagen Polo GTI alti 11.630 de euro.

VW Polo GTI Siemoneit Racing

VW Polo GTI Siemoneit Racing

VW Polo GTI Siemoneit Racing

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze VW Polo GTI Siemoneit Racing
mai multe