Motivul pentru care aceasta duba cu motor diesel in patru cilindri costa de trei ori mai mult decat un S-Class nou-nout

  • Brabus are la vanzare un Mercedes V250d complet modificat
  • Modelul cu motor diesel in patru cilindri costa o avere
  • Clientul are de scos din buzunare aproape 300.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Potrivit anuntului de vanzare, publicat chiar pe pagina de internet a companiei producatoare, automobilul in cauza nu a fost niciodata inmatriculat.

Trecut de curand prin mainile specialistilor celebrei companii germane de tuning Brabus, acest Mercedes V250 cu motor diesel in patru cilindri stie cu siguranta cum sa iasa in evidenta.

Iar acum nu ne referim nici pe departe la exteriorul specific unei masini de performanta, care propune spoilere agresiv stilizate si jante supradimensionate, plus evacuare cvadrupla.

Principalul punct de atractie il reprezinta, cel putin in cazul de fata, departamentul interior, care cuprinde inclusiv scaune individuale cu functie de incalzire, ventilatie si chiar... masaj.

De altfel, din meniu nu lipsesc nici tapiteria din piele fina, cusaturile contrastante realizate sub forma de carouri, plafonul instelat, perdelutele electrice ori sistemul multimedia de ultima ora.

Niciodata inmatriculat, respectivul Mercedes V250 cu motor diesel in patru cilindri a primit din partea specialistilor celebrei companii germane de tuning Brabus si un total de 235 CP.

Asa se face ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora a coborat pana la 8.8 secunde, in timp ce viteza maxima este de 210 km/h, potrivit anuntului de vanzare.

Complet... dezamagitor daca tinem cont de costurile de achizitie: 296.395 de euro sau, daca vrei, de vreo trei ori mai mult decat un S-Class de ultima generatie, nou-nout, evident.

Brabus V250d de vanzare

Brabus V250d de vanzare

Brabus V250d de vanzare

Brabus V250d de vanzare

Brabus V250d de vanzare

Brabus V250d de vanzare

Brabus V250d de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Brabus V250d de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 August 2019