MR Car Design modifica extravagantul Maserati Quattroporte

Spre fericirea intregului univers, tunerul german s-a abtinut din a-si lasa amprenta asupra formelor extravagante ale supersedanului italian. In schimb, compania din Erftstadt nu s-a putut abtine din adauga un plus de putere. Unul binevenit, de altfel.
Distribuie pe Facebook

Maserati Quattroporte nu mai are nevoie de nici o prezentare. Supersedanul creat in Tara lui da Vinci a cucerit lumea cu formele sale inca de la prima aparitie, consemnata la Frankfurt Motor Show 2003. In plus, modelul italian se bucura in continuare un succes rasunator si este unul dintre putinele automobile ce nu simte nevoia unor imbunatatiri. Chiar si asa, germanii de la MR Car Design nu au putut deoparte de aceasta rara piesa de arta.

MR Car Design modifica extravagantul Maserati Quattroporte

Rezultatul final poate fi considerat cu usurinta drept o declaratie a existentei bunului gust. Iar acest lucru pare a fi posibil in special lipsei modificarilor radicale. Pentru ca, asa cum se poate observa si in aceste fotografii, compania din Erftstadt a stat deoparte de liniile atragatoare ale caroseriei, preferand in schimb sa adauge un nou set de jante. Un set de jante Vossen, pe 22 inci, acompaniate de arcuri sport semnate H&R, mai exact. De asemenea, bunatatile si-au facut aparitia si la nivelul propulsorului de 4.2 litri, care dezvolta acum nu mai putin de 430 cai putere si 480 Nm. In plus, placerea de a asculta un V8 italian este amplificata de noul sistem de evacuare, cu ale sale patru tobe de esapament.

MR Car Design modifica extravagantul Maserati Quattroporte

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Maserati Quattroporte by MR Car Design
mai multe