MTM anunta un tuning de 21.250 euro pentru... Volkswagen T5 Multivan

MTM anunta un tuning de 21.250 euro pentru... Volkswagen T5 Multivan
  • Cel mai nou proiect MTM are la baza un Volkswagen T5 Multivan
  • Motorul 2.0 TSI a fost modificat pentru un total de 360 CP
  • Meniul continua cu suspensia pe aer si franele performante
Distribuie pe Facebook

Ai un Volkswagen T5 Multivan si nu stii cum sa-i cresti (considerabil) valoarea? Nici o problema, germanii de la MTM au solutia: un tuning a carei nota de plata urca pana la fabuloasa suma de... 21.250 euro.

Recunoscuti in special pentru pachetele de performanta destinate modelelor Audi, germanii de la MTM au ales sa schimbe putin reteta atunci cand a venit vorba de crearea unui nou proiect de tuning.

Astfel, in locul vreunui S3 sau RS6 Avant, specialistii companiei din Wettstetten au ales un Volkswagen T5 Multivan Comfortline, pus in miscare de o motorizare turbo cu patru cilindri si capacitate de doi litri.

Tratamentul prescris "dubei" germane nu este foarte diferit comparativ cu cel aplicat in mod clasic, meniul MTM 400 promitand - printre altele - si o crestere a puterii maxime de la 204 CP la 360 cai putere si 465 Newton-Metri.

Volkswagen T5 Multivan by MTM

Volkswagen T5 Multivan by MTMVolkswagen T5 Multivan by MTM

Secretul din spatele acestei reusite? Nimic deosebit, doar o simpla optimizare a unitatii de control, ce asigura functionarea armonioasa a noii turbine alaturi de internele existente si sistemul de evacuare sport proaspat instalat.

In urma acestor modificari, Volkswagen-ul T5 Multivan Comfortline se lauda cu un timp de 7.1 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima depaseste pragul celor 230 de kilometri pe ora.

De asemenea, lista cu bunatati mai include si o suspensie pneumatica, plus un sistem de franare dotat pe puntea fata cu discuri de 405 milimetri, respectiv etriere in sase pistonase.

Cat despre aspectul estetic, singura imbunatatire propusa de specialistii companiei din Wettstetten o reprezinta jantele Bimoto pe 20 inch, acompaniate de o pereche de anvelope Michelin SuperSports.

Pentru cei interesati de o astfel de operatiune, germanii de la MTM au nevoie de numai 21 de ore si... aproximativ 21.250 de euro pentru a transforma complet Volkswagen-ul T5 Multivan Comfortline.

Volkswagen T5 Multivan by MTMVolkswagen T5 Multivan by MTM

Volkswagen T5 Multivan by MTM

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Volkswagen T5 Multivan by MTM
mai multe